Câștigă o avere din fotbal, dar conduce o mașină de 10.000 euro

N’Golo Kante (28 de ani) câștigă o avere din fotbal, dar conduce o mașină de 10.000. Kante se află la Chelsea din vara lui 2016, a adunat 161 de partide, a marcat de 8 ori și este cotat la 100 de milioane de euro. 

Conform The Sun, Kante și-a cumăprat un Mini Cooper în 2015, iar de atunci conduce același vehicul în fiecare zi. Conform sursei citate, valoarea automobilului a scăzut până la 10.000 de euro, adică jumătate din prețul plătit de Kante în urmă cu cinci ani.

Te-ar putea interesa și

Să cunoaștem semnificația aprinderii martorilor de la bordul automobilului

Kante a declarat că nu este pasionat de mașini: „Niciodată nu am iubit mașinile, așa cum o fac alte persoane. Când eram mic nu eram deloc atras de mașini, de cai putere”, de aici si lipsa de interes pentru mașinile supor dotate si cu mulți cai putere.

Câștigă o avere din fotbal, dar conduce o mașină de 10.000 euro

Jamie Vardy, unul dintre foştii săi coechipieri din echipa „vulpilor” a povestit recent un episod hilar de pe vremea când Kante era jucătorul echipei antrenate atunci de Claudio Ranieri: „Într-o zi, ne-a spus că se gândeşte serios să vină alergând de acasă până la centrul de antrenament în fiecare zi, dat fiind faptul că după şedinţele de pregătire el rămânea să mai alerge. La momentul acela, am fost puţini luaţi prin surprindere şi l-am convins să nu o facă. În orice caz, de fiecare dată când îl vedeam că vine la antrenament cu Mini Cooper-ul său, ne linişteam”, a spus Vardy.

Un om modest, nu-i asa?

Sursa

Adaugati comentariu