Franck Ribery se plimbă la Munchen la volanul unui Lamborghini Aventador SV Roadster. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani își permite cam orice mașină de pe piață la ora actuală. Câștigă 160.000 de euro pe săptămână la Bayern Munchen.

Un Lamborghini Aventador SuperVeloce Roadster ajunge de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde, iar viteza maximă este de 350 km/h. Dar în imaginile surprinse de paparazzi, Franck Ribery nu părea deloc grăbit. Ba chiar s-a oprit să se fotografieze cu fanii care l-au recunoscut în centrul orașului Munchen.

Mașina cu motor V12 de 6.5 litri, pe care o conduce Ribery, a fost lansată într-o ediție limitată de numai 500 de unități cu un preț de aproape jumătate de milion de euro. Cu 8,32 de milioane de euro pe sezon, suma reprezintă doar bani de buzunar pentru fotbalistul lui Bayern.

Bestia cu tracțiune integrală și transmisie cu 7 rapoarte îi asigură un plus de atenție mijlocașului care a fost desemnat cel mai bun fotbalist în Franța de trei ori, dar și cel mai bun din Bundesliga. În 2013, francezul a ratat Balonul de Aur în favoarea lui Ronaldo după ce a câștigat campionatul și Cupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.

Ribery a avut și o experiență traumatizantă în ceea ce privește mașinile, iar cicatricea de față o demonstrează. La numai 2 ani, Franck a fost aruncat prin parbrizul mașinii în urma unui accident.

Dintre fotbaliștii români, Gabriel Enache de la Steaua atrage toată atenția asupra lui. Conduce un Alfa Romeo 4C. Vedeți AICI bolidul stelistului.