Ce mașini de lux driblează fotbaliștii români când nu sunt pe teren

Fotbaliștii noștri au cu ce să se laude. Sunt tineri, sportivi, iubiți de femei frumoase, plini de bani și își permit cele mai luxoase mașini, pentru că nu se pot afișa așa, oricum, ci numai în mașini de sute de mii de euro.

Fundașul dreapta de la Steaua câștigă 12.000 de euro pe lună. Și-a dat toți banii câștigați pe mai bine de un an ca să-și cumpere o mașină sport, Alfa Romeo 4C. Urcat la volanul supercarului cu tracțiune spate, fotbalistul de 26 de ani a întors capete pe bulevardele Bucureștiului și și-a lăsat colegii fără replică atunci când a parcat bolidul lângă terenul de antrenament.

Alfa-Romeo-4C-4-830x467

 

George Țucudean se poate mândri cu o mașină pe care nu mulți și-o permit, Ferrari 458. Bolidul depășește suma de 200.000 și arată ca o bijuterie. Acesta și-a început cariera la UTA și de atunci meciurile sale au fost din ce în ce mai bune. Este casătorit și are 2 copii.

Fotbalisti

Cristi Tănase conduce un BMW X6. „Dodel” este fan BMW având de-a lngul timpului mai multe mașini, aceeași marcă.

Fotbalisti

Lucian Sânmărtean conduce un Audi A8. Sânmărtean a debutat în fotbalul profesionist la echipa Gloria Bistrița, în sezonul de Divizia A, 1998 – 1999. La cei 37 de ani se poate declara un om împlinit. Numele lui cântărește în fotbal, iar cu soția sa, fosta atletă Maria Rus, are o fetiță superbă.

Fotbalisti

Denis Alibec conduce un Porsche Cayenne GTS. Acesta a debutat în Liga 1 la echipa Farul Constanța, în 2008. În prezent, este marcator al FCSB.

alibec-porsche-cayenne-gts

Vlad Chiricheș se bucură de tot confortul pe care îl oferă Maserati Gran Turismo. Vlad Chiricheș evoluează în prezent pe postul de fundaș central la Napoli. În 2013 a fost numit fotbalistul anului și tot din 201 3 este căpitan al al echipei naționale.

Fotbalisti

Gabriel Torje conduce un Porsche Panamera. Acesta joacă în prezent la clubul FC Terek Groznîi. A debutat la vârsta de 16 ani la echipa FCU Politehnica Timișoara. A fost forbalistul anului 2011.

Fotbalisti

Gabriel Tamaș se poate lăuda cu un Mercedes G-Class. Tamaș și-a început cariera la ICIM Brașov sub îndrumarea antrenorului Adrian-Horia Stan. În 2003 a primit medalia „Meritul Sportiv”, din partea președintelui României, Traian Băsescu, pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal 2008.

Fotbalisti

Mirel Rădoi conduce un Aston Martin Rapide, care pornește de la prețul de 155.000 euro. Și-a început cariera la FC Drobeta-Turnu Severin. Aici a fost remarcat de antrenorul Sorin Cârțu, iar de atunci, evoluția sa a fost spectaculoasă. Este căsătorit și are 2 copii.

Fotbalisti

Ciprian Marica s-a retras din fottbal în toamna anului trecut. De-a lungul timpului a marcat pentru echipa națională de fotbal a României 25 de goluri. Acum conduce un superb Mercedes-Benz SLR McLaren, de peste 165.000 euro.

Fotbalisti

Sursa: Pariurix

 

Adaugati comentariu