Castrol păstrează recomandarea Ford pentru încă cinci ani

Castrol

Castrol a convenit asupra unei prelungiri semnificative a Acordului său de cooperare europeană cu Ford Motor Company. Noul acord, pe o perioadă de cinci ani, garantează Castrol ca fiind furnizorul recomandat de lubrifianți în rețeaua europeană de dealeri Ford, iar cele două companii vor continua, de asemenea, dezvoltarea în comun a fluidelor pentru automobile până în decembrie 2027.

De când a furnizat pentru prima dată lubrifianți Ford în anul 1914, Castrol a folosit acest parteneriat pentru a stimula inovația în domeniul fluidelor pentru automobile. Acestea includ dezvoltarea de uleiuri co-proiectate pentru motorul EcoBoost de 1,0 litri, care a câștigat prestigiosul premiu „Motorul internațional al anului” trei ani consecutiv, precum și colaborări în curs de desfășurare în motorsport, cel mai recent cu echipa Ford Word Rally Championship (WRC).

  • Castrol va continua să fie furnizorul recomandat de lubrifiant din rețeaua europeană de dealeri Ford; ambele companii vor colabora în cadrul activităților de dezvoltare a fluidelor

Dezvoltarea uleiurilor de motor Ford-Castrol a început în momentul în care motorul EcoBoost a fost introdus pentru prima dată în anul 2002. Gama de produse este acum formată din cinci produse puternice, inclusiv două formule care includ tehnologia DUALOCK, 0W-30 D și 5W-20 E ce protejează împotriva deteriorărilor motorului cauzate de modul de condus continuu cu funcția start-stop. Acest lucru este esențial, deoarece șoferii pot ajunge în situația în care să pornească și să oprească mașina de până la 18.000 de ori pe an**.

  • Disponibil exclusiv prin intermediul dealerilor Ford, lubrifianții Ford-Castrol MAGNATEC reduc uzura la încălzire a motorului cu 50%*

Gama de produse ce a trecut prin procesul de rebranding include și formulele 0W-20 Diesel, 5W-30 A5 și 5W-40 OE, care beneficiază de tehnologia cu moleculă inteligentă care reduce uzura motorului***

Paul Smith, Account Director la Castrol, a spus: „Castrol și Ford au o istorie remarcabilă de colaborare și, prin extinderea parteneriatului, putem lucra la dezvoltarea de fluide avansate pentru o nouă generație de grupuri motopropulsoare. Împreună, vom dezvolta fluide și tehnologii pentru motoare excepționale, care vor livra performanță și fiabilitate optime.”

  • Uleiul de motor va fi lansat mai târziu în acest an

Disponibilă exclusiv prin reprezentanțele Ford, gama de produse Ford-Castrol MAGNATEC se va extinde din nou în cursul acestui an, odată cu introducerea unui nou ulei de motor Ford-Castrol MAGNATEC 0W-20, care oferă protecție continuă în toate condițiile de condus și la toate temperaturile.

Adaugati comentariu