Ce mașină și-a luat Mirel Rădoi și cât a dat pe ea?

Mirel Radoi

Mirel Rădoi și-a luat un supercar, cu care străbate Capitala super-aglomerată. Selecționerul României U21 este pasionat de mașini cu mulți cai putere, iar cea mai recentă achiziție a sa este un Ferrari F12 Berlinetta.

Un Audi A8, un Bentley Continental GT, un Mercedes-Benz Clasa E, un BMW X6, un Aston Martin Rapide, un Bentley Bentayga First Edition, achiziționat la începutul acestui an, iar acum un Ferrari F12 Berlinetta. Acestea sunt mașinile care au trecut prin mâna fostului căpitan al Stelei.

Cel mai tare din parcare – Ce mașină și-a luat Gabriel Enache de la Steaua?

Noua achiziție a lui Rădoi, F12 Berlinetta, este pusă în mișcare de un motor V12 de 6,3 litri, desemnat Motorul Anului în clasa mașinilor ultra performante, în 2013. Propulsorul dezvoltă 740 de cai putere și un cuplu de 740 Nm, transferate către puntea din spate prin intermediul unei transmisii automate cu șapte rapoarte și dublu ambreiaj. De 3,1 secunde are nevoie mașina pentru a alerga de la 0 la 100 km/h, iar viteza sa maximă este de 340 km/h. 450.000 de euro este prețul de pornire al bolidului achiziționat de Rădoi.

Fostul fotbalist însă, spune că mașina nu este pentru drumurile din România. „Deja mă gândesc să o vând”, este declarația surprinzătoare a lui Mirel

Mirel Rădoi 2

Top Gear a desemnat modelul Ferrari F12 Berlinetta  “Supercarul Anului” în anul prezentării sale la Salonul Auto de la Geneva din 2012.

Rădoi câștiga 350.000 de euro plus bonusuri în Ghencea, dar transferul la Al Hilal, în Arabia Saudită, i-a adus un salariu fabulos de 2,7 milioane de euro pe an. Transferul la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite, i-au adus un venit anual de 3 miloane de euro. Așa că o mașină de jumătate de milion de euro este o cheltuială superficială pentru selecționer.

La naționala de tineret însă, Rădoi primește – spune el – sub 5.000 de euro pe lună, ceea ce înseamnă că selecționerul câștigă mai puțin ca mulți dintre jucătorii săi.

Imagini cu noul Ferrari al lui Mirel Rădoi vezi pe prosport.ro

Adaugati comentariu