BMW Seria 8 Coupe – Începe o nouă eră pentru mașinile sport

BMW Seria 8 Coupe (1)

BMW Seria 8 Coupe scrie un nou capitol în istoria mașinilor sport spectaculoase produse de constructorul bavarez. Nemții trec în contul noului model performanțe dinamice impresionante, un design emoțional, lux inegalabil și dotări excepționale.

Inginerii BMW au configurat caroseria, sistemul de propulsie și suspensia în așa fel încât mașina să demonstreze agilitate și precizie la fiecare manevră. Astfel, motoare puternice fac echipă cu sistemul de tracțiune integrală BMW xDrive. Seria 8 a debutat în versiune M8 GTE la cursele de anduranță și la IMSA WeatherTechSportsCar din Statele Unite. Modelul de serie va prelua peformanțele dinamice ale mașinii de curse și le va transpune pe șosele.

BMW Seria 8 Coupe (29)

În vârful gamei se va regăsi BMW M850i xDrive Coupe, propulsat de un nou motor V8 cu 530 de cai putere, ce va fi lansat în luna noiembrie, alături de BMW 840d xDrive Coupe cu motor cu șase cilindri în linie și 320 de cai putere.

BMW Seria 8 Coupe respiră aerul modern și sportiv, exclusivist și senzual tipic mașinilor sport ale brand-ului, cu un nou limbaj de design, clar și expresiv. Silueta alungită, joasă, liniile cursive, pavilionul redus, ampatamentul lung și ecartamentul mare sunt elemente care definesc proporțiile noului model. Seria 8 Coupe măsoară 4,843 mm în lungime, 1,902 mm în lățime și doar 1,341 mm în înălțime, având un ampatament de 2,822 mm, toate acestea asigurându-i o alură intimidantă.

BMW Seria 8 Coupe (4)

Esența impunătoare este redată și de elementele pachetului M Sport, dar și de prizele mari de aer, capota puternic profilată, grila robustă și farurile LED mai înguste ca la oricare alt model BMW. Faruri BMW Laserlight cu iluminare variabilă sunt disponibile opțional. În partea posterioară, combinația de linii orizonatale și diagonale subliniază faptul că avem de-a face cu o mașină cu o lățime impresionantă și cu un centru de greutate coborât, senzație confirmată și de stopurile LED care se extind către flancuri.

BMW Seria 8 Coupe (6)GALERIE FOTO

BMW Seria 8 Coupe vine cu numeroase elemente de aerodinamică activă, care reduc rezistența la înaintare. Acestora li se adaugă oglinzile subțiri care optimizează fluxul de aer, iar acoperișul noii mașini, construit din plastic ranforsat cu fibră de carbon, disponibil în premieră la o versiune de serie, amintește de […]

Adaugati comentariu