Ce comedie! Mr. Bean are colecție de supercaruri!

Mr. Bean (8)

Ne-am obișnuit să-l vedem pe Mr. Bean conducând un Mini Cooper, dar asta numai în celebrul serial de televiziune. În viața reală, actorul Rowan Atkinson este un vitezoman pur-sânge. Conduce un Mercedes SLS AMG și de curând, și-a vândut bolidul făcut praf pe autostradă și reparat pe asigurare, un McLaren F1.

270.000 de euro a dat Rowan Atkinson pe AMG-ul roșu în 2014 și este mașina care va înlocui bolidul pe care l-a scos la vânzare. Mr. Bean plătise 860.759 de euro pentru al său McLaren F1 în 1997. De atunci, valoarea mașinii a tot crescut, iar actorul încearcă să-l vândă cu 8 milioane de euro! Dar oare chiar valorează atât? Mașina a fost implicată deja în două accidente. Prima dată în 2009, când a lovit altă mașină din spate.

A scăpat ieftin atunci, cu avarii minore, printre care farurile sparte și capota îndoită. Doi ani mai târziu, Rowan Atkinson și McLaren-ul au fost implicați într-un accident grav. Actorul a intrat cu viteză mare într-un copac. Mașina a fost făcută praf, dar Mr. Bean a scăpat teafăr și nevătămat și și-a folosit simțul umorului ca să obțină 1,2 milioane de euro de la compania de asigurări. A fost cea mai mare daună despăgubită vreodată în Marea Britanie.

Doar 106 astfel de mașini au fost construite și doar 72 au fost omologate pentru drumurile publice. Cu un V12 care dezvoltă 627 CP, aceste bestii ajung de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și ating o viteză maximă de 387 km/h.

La ora actuală, Mr. Bean se plimbă prin Londra cu Mercedes-ul SLS AMG roșu, care poate atinge o viteză maximă de 320 km/h. Sperăm însă, că nu are niciun copac pe direcție. Paparazzi l-au surprins pe actor ducându-și toți cei 583 de cai putere la supermarket. În imagini, acesta încearcă să-și facă loc în Mercedes-ul cu două locuri și portiere gullwing.

Râdem noi de Mr. Bean, dar cine râde la urmă, râde mai bine! Actorul, cu o avere estimată la 71 de milioane de euro, are o colecție impresionantă de supercaruri.

  • Honda NSX
  • Jaguar Mk7
  • Aston Martin DB2,
  • Ford Falcon
  • BMW 328 din 1939
  • Rolls Royce Phantom Coupe.

Adaugati comentariu