Horia Vladescu, fondatorul SCANMED: „antreprenoriatul aduce cu sine provocări”

Horia Vlădescu este fondatorul Clinicii de imagistică medicală, ScanMed şi un antreprenor cu viziuni şi perspective ambiţioase. Este motivat de valoarea pe care o poate aduce în vieţile oamenilor, dar mai ales de binele pe care îl poate face. Dar, mai bine, să aflăm chiar de la Horia cine este şi ce planuri are pentru viitor.

Bun venit, Horia! 🙂

MissAuto: Să ne cunoştem. Cine este Horia Vlădescu? Cum te-ai caracteriza în 3 cuvinte?

Horia Vlădescu: Horia Vlădescu este fondatorul Clinicii Medicale SCANMED. M-aş descrie în 3 cuvinte ca fiind perseverent, optimist și orientat.

MissAuto: Ce este Scandmed şi cum a luat naştere acest proiect?

„Scanmed reprezintă o companie de servicii medicale și imagistică medicală de cea mai înaltă calitate”

Horia Vlădescu: Scanmed reprezintă o companie de servicii medicale și imagistică medicală de cea mai înaltă calitate. Avem acces la cele mai avansate echipamente de rezonanță magnetică nucleară (RMN), computer tomograf (CT) și radiologie digitală datorită parteneriatului strategic cu Siemens Healthineers Romania, lider mondial în echipamente medicale. Scandmed a luat naștere din dorința de a oferi pacienților acces facil la servicii medicale de top, chiar dacă aceștia vin cu bilete de trimitere decontate de Casa Națională de Sănătate.

MissAuto: Cum te diferenţiezi faţă de ceilalţi competitori?

Horia Vlădescu: Ne distingem prin concentrarea noastră asupra calității actului medical, asigurând cei mai scurți timpi de eliberare a rezultatelor pe piață și promovând empatia față de pacienți. Ne investim resursele în tehnologii de vârf și prioritizăm siguranța pacienților.

MissAuto: Cărui segment de pacienţi te adresezi în mod deosebit?

„Ne investim resursele în tehnologii de vârf și prioritizăm siguranța pacienților la Scanmed”

Horia Vlădescu: Scandmed se adresează unei game variate de pacienți care caută servicii de imagistică medicală de înaltă calitate, cum ar fi RMN, CT, radiografii și, începând din 2024, ecografii și mamografii. Ne concentrăm și pe segmentele corporate, asigurări de sănătate și spitalele de stat cu care avem contracte directe.

MissAuto: Despre antreprenoriat în România. Ce dificultăţi ai întâmpinat şi cum le-ai depăşit? Ce le-ai recomanda celor care sunt la început de drum?

Horia Vlădescu: În România, antreprenoriatul aduce cu sine provocări, inclusiv birocrație și dificultăți de acces la finanțare. Am depășit aceste obstacole prin determinare și prin construirea de relații solide cu oameni-cheie. Doresc să le recomand celor care sunt la început de drum să caute mentori și să manifeste perseverență. În cazul meu, doi oameni-cheie au fost alături de mine: soția mea, Elisabeta, care a fost sursa constantă de susținere și inspirație, și unchiul meu Ilascu Victor, pe care îl numesc afectiv „Uncle,” care a jucat un rol crucial în planificarea și dezvoltarea Scandmed.

MissAuto: Ce te inspiră în viaţa de zi cu zi?

Horia Vlădescu: Mă inspiră inovația și impactul pozitiv pe care îl putem aduce în viețile oamenilor prin serviciile noastre.

MissAuto: Şi pentru ne plac maşinile, suntem curioşi să aflăm ce maşină conduci şi care au fost factorii care au stat la baza alegerii ei?

Horia Vlădescu: Mașina pe care o conduc este un Mercedes S-Class model W222. Alegerea a fost influențată în primul rând de confortul pe care îl oferă această mașină, precum și de tehnologia avansată pe care o integrează.

„Mă inspiră inovația și impactul pozitiv pe care îl putem aduce în viețile oamenilor prin serviciile Scanmed”

MissAuto: O maşină se poate alege şi cu sufletul sau eşti condus de raţiune atunci când trebuie să iei o decizie importantă?

Horia Vlădescu: Cred că alegerea unei mașini poate fi făcută atât cu inima, cât și cu rațiune. În cazul meu, pentru utilizarea zilnică și confort, prefer Mercedesul S-Class, iar pentru plăcerea de a conduce, aș opta pentru un Porsche 911 Turbo. Fiecare dintre aceste mașini oferă experiențe diferite, dar ambele au un loc special în inima mea.

MissAuto: Care sunt planurile tale de viitor? Cum intenţionezi să îmbunătăţeşti serviciile pe care le oferă SCANMED?

Horia Vlădescu: Planurile noastre de viitor includ extinderea gamei de servicii, inclusiv adăugarea unui nou echipament RMN, a unui Ecograf și a unui Mamograf 4K cu tomosinteză de ultimă generație în 2024. De asemenea, vom implementa un sistem de inteligență artificială care va sprijini procesul medical, inclusiv detectarea automată a nodulilor pulmonari și analiza acestora.

MissAuto: Daca ar trebui să tragi acum o linie, ce realizari ai bifat anul acesta? Ce te-a încântat foarte tare şi ce consideri că merită îmbunătăţit?

Horia Vlădescu: Anul acesta am încheiat parteneriate strategice cu spitale publice, Casa Națională de Sănătate și diverse companii. Ca rezultat, numărul pacienților care pot beneficia de serviciile noastre s-a triplat față de aceeași perioadă a anului precedent.

„Sfatul meu pentru cei care ne urmăresc este să persevereze în urmărirea pasiunilor lor și să caute să învețe în mod constant”

MissAuto: Cum arată o zi obişnuită din viaţa unui antreptenor?

Horia Vlădescu: O zi obișnuită din viața unui antreprenor implică gestionarea afacerii, luarea deciziilor strategice și interacțiunea cu echipa și partenerii.

MissAuto: Ce sfaturi ai pentru cei care ne urmăresc?

Horia Vlădescu: Sfatul meu pentru cei care ne urmăresc este să persevereze în urmărirea pasiunilor lor și să caute să învețe în mod constant.

MissAuto: Cum te găsesc cei care sunt interesaţi de serviciile pe care le oferi?

Horia Vlădescu: Cei interesați de serviciile noastre ne pot găsi pe site-ul nostru www.scanmed.ro, sunând la 0219215 sau prin intermediul rețelelor de socializare. Echipa noastră este disponibilă pentru informații suplimentare și programări.

Adaugati comentariu