Simona Halep, ambasador Mercedes-Benz, a câștigat finala de la Roland Garros

Simona Halep 7

A venit, în sfârșit, momentul ei! Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros, după ce a învins-o, în ultimul act, pe americanca Sloane Stephens. Este primul turneu de Mare Șlem câștigat de sportiva din România.

Este ziua în care Simona Halep și-a îndeplinit visul! “Aștept asta de când m-am apucat de tenis. Sunt fericită că s-a întâmplat tocmai în orașul meu preferat, Paris”, a mărturisit românca pe arena Philipe Chatrier, strângând trofeul în brațe.

Ambasador Mercedes-Benz și deținătoare a unui garaj impresionant, Simona Halep a învins-o în finală pe americanca Sloane Stephens, numărul 4 WTA începând de luni.

Simona Halep

Pentru a treia oară în finala de la Roland Garros, Halep a pierdut primul set cu 3 la 6 la Paris și părea deziluzionată, mai ales pentru că americanca părea într-o formă de zile mari.  Românca, susținută la Paris, de întreaga familie, a luat-o de la zero însă, în setul 2, a devenit mai agresivă și a reușit să se impună cu 6-4. A fost misiune ușoară setul decisiv pentru Simona, în arena arhiplină din Orașul Luminilor. Un singur game a cedat românca aflată pe numărul 1 în clasamentul WTA în fața lui Stephens.

După punctul care i-a adus victoria, Simona Halep a fost ajutată să urce în tribune pentru a-și îmbrățișa familia. Părinții și fratele româncei au văzut live finala. Alături de româncă au fost și Nadia Comăneci, și Ion Țiriac.

Simona Halep

Halep este a doua româncă ce s-a impus la Roland Garros, după Virginia Ruzici, managerul ei la ora actuală, în urmă cu 40 de ani.

Simona primește 2,2 milioane de euro după succesul parizian, o sumă cu care poate completa garajul impresionant care o așteaptă acasă. Un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, un Panamera și un 911 GTS Cabriolet, mașinile primite de la brand-ul al cărei ambasadoare este, Mercedes-Benz, un Mercedes-AMG S63 4MATIC, un Mercedes-AMG SL63, un Mercedes-AMG GLE 450, dar și un Range Rover sunt câteva dintre mașinile pe care Simona le-a condus de-a lungul timpului.

Simona Halep 2

Adaugati comentariu