Atenție, cad avioane! Avion prăbușit peste o șosea din SUA!

avion prăbușit

Pilotul și pasagerul unui avion de mici dimensiuni au scăpat ca prin minune după ce avionul lor s-a prăbușit în imediata apropiere a unei șosele de la periferia orașului american Seattle.

O cameră montată pe bordul unui autovehicul a surprins imaginile dramatice care par să fi fost montate într-un studio de efecte speciale de la Hollywood. Avionul ușor de tip Piper PA-32 Cherokee a pierdut altitudine la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul Paine Filed  și a lovit cabluri de înaltă tensiune. A trecut razant pe deasupra mașinilor aflate în așteptare la semafor, s-a prăbușit în zona Mukilteo din statul american Washington și a explodat după ce impactul cu solul.

Pilotul și pasagerul avionului au scăpat miraculos și au plecat pe picioarele lor din aeronava în flăcări. Cel aflat la manșă a povestit că motorul s-a oprit după decolare și orice încercarede a-l reporni a eșuat. Participanții la trafic au urmărit scenele uluitoare dintr-un blocaj rutier. Doi oameni aflați la sol au suferit răni minore și două mașini au fost ușor avariate.

Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor din Statele Unite a demarat deja o anchetă și adună probe de la locul accidentului.

Adaugati comentariu