Atenție, cad avioane! Două mașini au fost avariate de un avion prăbușit

avion prabusit (3)

Atenție, cad avioane! Un avion Cessna care aparține Agenției de Control a Medicamentelor din Statele Unite s-a prăbușit pe o stradă din Texas, avariind serios o Tesla Model X și o Toyota Corolla.

Un avion de mici dimensiuni cu trei oficiali ai Agenției de Control a Medicamentelor din Statele Unite la bord, s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare, care era programată să aibă loc pe aeroportul Sugar Land. Piloții se aflau într-o sesiune de training. Aceștia au întâmpinat defecțiuni tehnice, dar au sperat că pot ajunge până la aeroport.

avion prabusit

Avionul a pierdut altitudine și a agățat un cablu de înaltă tensiune înainte de impactul cu solul și cu cele două mașini care se deplasau pe stradă. Pilotul a reușit să evite casele din zonă, dar o Tesla Model X și o Toyota Corolla sunt acum daună totală. Șoferul automobilului Toyota, Jay Camp, a încercat să evite avionul virând către marginea drumului, dar a fost lovit în plin de o aripă. Acesta se afla în mașină alături de mama sa, dar ambii au scăpat teferi și nevătămați.

avion prabusit

Tesla Model X, celălalt vehicul avariat, are partea frontală distrusă, la fel și ușa din față, pe partea stângă. Șoferul era însoțit de fiul său în vârstă de trei ani. Niciunul nu a fost rănit.

Miraculous, pilotul și copilotul au ieșit singuri din avionul prăbușit. Pasagerul a fost dus la spital cu răni minore și a fost externat la scurt timp după aceea.

 

 

Adaugati comentariu