Un tip lovit de autobuz intră într-un bar. Nu e banc!

autobuz

Un bărbat lovit de autobuz intră într-un bar. Începe ca un banc, nu-i așa? Ei bine, nu e! Un bărbat a fost lovit de un autovehicul scăpat de sub control într-un viraj din centrul orașului Reading, Anglia. Omul s-a ridicat de pe jos și a intrat într-un local, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Aceste imagini au devenit virale, după ce autoritățile le-au dat publicității. Pus la pământ de autobuzul care a spulberat și un fragment dintr-o clădire aflată pe marginea carosabilului, dar și un stâlp, bărbatul în vârstă de 53 de ani s-a ridicat și și-a văzut de drum. Nici chiar un autobuz supraetajat nu avea să-i dea planurile peste cap. În urma impactului cu capul său, parbrizul autobuzului se făcuse țăndări.

Paramedicii sosiți ulterior la locul accidentului au observat că Simon Smith este plin de vânătăi și zgârieturi, dar nu necesită internare. Drumul a fost închis de autorități timp de două ore.

„Sunt norocos că am scăpat teafăr și nevătămat”, le-a spus Simon Smith oamenilor legii care i-au pus întrebări pentru a obține informații despre accidentul surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pietonul a ales să nu depună plângere împotriva șoferului de autobuz.

Adaugati comentariu