Când pleci la drum, ești atent la trafic, la indicatoare rutiere, la marcaje. Dar acum trebuie să fii cu ochii-n patru în caz că apare un avion pe șosea! În Rusia, un avion de mici dimensiuni a încercat să decoleze de pe un drum public și a intrat în plin într-o mașină.

În noaptea precedentă, pilotul a lucrat la împrăștierea de substanțe pentru exterminarea lăcustelor pe un camp din Cervlenaya, Republica Cecenă. Dimineața, pe șosea, un șofer care rula regulamentar, s-a trezit cu avionul în portbagaj, exact în momentul în care trenul de aterizare părăsise asfaltul. Doar de câțiva metri mai avea nevoie pilotul ca să decoleze fără probleme.

Dar de ce era avionul în mijlocul drumului, nu știu să explice nici autoritățile ruse, care au anunțat însă, că șoferul mașinii lovite în plin a scăpat teafăr și nevătămat. Nu putem spune același lucru despre pilot, care a fost rănit și a avut nevoie de internare.

Imaginile arată că mașina a oprit la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate. Și pietonul este norocos că a scăpat fără nicio zgârietură.