Fanii filmului Bird Box au luat-o razna. Au început să conducă legați la ochi. Primul accident

Bird Box 3

Filmul “Bird Box” i-a făut pe fani să o ia razna. Un șofer s-a urcat la volan legat la ochi, iar rezultatul a fost ușor de anticipat. Netflix a făcut public un mesaj prin care îi sfătuiește pe cei are văd “Bird Box” să nu se creadă personaje de film.

Provocarea “Bird Box” a devenit virală, dar extrem de periculoasă. O tânără de 17 ani din statul american Utah s-a urcat la volanul pick-up-ului părinților săi, legată la ochi, și a intrat în plin într-o Honda HR-V. În momentul accidentului, pe locul din dreapta se afla un alt adolescent.

Bird Box 2

Fanii filmului cu Sandra Bullock în rolul principal și-au filmat, la rândul lor, acțiunile inspirate de scene din producție și le-au postat pe rețelele de socializare, provocând și alți useri să le urmeze exemplul.

“Vrem să subliniem faptul că un comportament atât de aberant la volan echivalează cu punerea în pericol a voastră și a altora și există șanse mari să vă răniți pe voi sau pe alții. De asemenea, noi nu am arătat așa ceva în film”, este comunicatul emis de producătorii peliculei.

Bird Box

Poliția îi avertizează pe cei care sunt amatori de astfel de cascadorii că vor fi trași la răspundere și riscă să ajungă după gratii dacă se urcă la volan legați la ochi.

Adaugati comentariu