Fost șef la Mercedes conduce BMW încă din ziua în care a ieșit la pensie!

Dieter Zetsche 2

Fost șef la Mercedes, Dieter Zetsche, conduce un BMW imediat după ce iese la pensie. Cum este posibil așa ceva? Imaginile apar într-un film făcut public de BMW, iar Dieter Zetsche este interpretat de un actor care îi seamănă perfect neamțului.

Filmul “The Last Day” (“Ultima zi”) îl arată pe Dieter Zetsche luându-și adio de la biroul său și de la angajați și părăsind apoi sediul Mercedes-Benz de la Stuttgart, la bordul unei limuzine Clasa S.

Odată ajuns acasă, acum pensionar după mai bine de un deceniu în fruntea grupului auto, fostul șef de la Mercedes scoate din garaj un BMW i8 Roadster și demarează în trombă.

“Îți mulțumim, Dieter Zetsche, pentru atâția ani de rivalitate care ne inspiră”, este mesajul plin de umor, care însoțește imaginile.

Departamentul de PR de la Mercedes-Benz a gustat gluma și a dat share filmului pe pagina oficială de Facebook. Filmul este însoțit de descrierea “Mulțumim, BMW, pentru sugestia amabilă – dar suntem 100% siguri că deja a ales un EQ”.

Astăzi, Dieter Zetsche, în vârstă de 66 de ani, a participat la ultima ședință a membrilor Consiliului de Administrație de la Daimler. După 13 ani la cârma brand-ului premium german, Zetsche va fi înlocuit de suedezul Ola Kalenius.

Adaugati comentariu