Dacia Duster Charisma, roșie ca focul, disponibilă acum. Ce bine arată interiorul!

Dacia Duster Charisma

Vrei o Dacia Duster roșie? Ei bine, de acum, chiar se poate! Își face apariția în gamă o versiune de lifestyle: Dacia Duster Charisma, cu vopsea Fusion Red la exterior și accente roșii la interior.

Dacia Duster Charisma în roșu metalizat se poziționează în vârful gamei, pentru că dotările aduse de noua echipare la bord sunt peste Prestige, versiune cu un preț de pornire de 15.700 de euro.

Astfel, Charisma vine standard cu jante Maldive diamantate de 17 inci, cu un pachet exterior Look, cu asistență video la parcarea cu spatele, cu aer condiționat cu reglare automată. Șoferul de Duster Charisma primește și un sistem de navigație redat pe un ecran tactil, cu ajutorul căruia poate fi comandat și sistemul multimedia Media Nav Evolution.

Dacia Duster Charisma interior

Încălzire în scaunele din față și un volan îmbrăcat în piele se mai regăsesc pe lista generoasă de dotări. Tot standard, șoferul primește și un card de acces fără cheie, în genul celor folosite în gama Renault.

Primul posesor de Duster și singurul din România care a avut versiunea roșie ca focul a fost chiar fostul președinte Traian Băsescu, în aprilie 2010, atunci când a fost lansat primul SUV Dacia. Băsescu a fost posesor și de Dacia Logan.

Din păcate, Charisma este disponibilă doar în câteva țări europene. Vezi cât costă această versiune pe www.autoexpert.ro.

 

Adaugati comentariu