El este șoferul care semnalizează și când ia virajul. VIDEO

El este șoferul care semnalizează și când ia virajul! O filmare postată pe Facebook arată momentele amuzante surprinse pe un drum din județul Suceava.

Un șofer de Volkswagen Golf cu număr de București a fost filmat în timp ce rula pe un drum virajat, dând semnal la fiecare curbă. Urmând cursul drumului, la dreapta sau la stânga, cel aflat la volan acționa aproape continuu maneta de semnalizare.

Ce pățești dacă claxonezi fete pe stradă?

Cei care au filmat s-au amuzat copios, la câțiva metri în spatele șoferului care făcea exces de semnal. Aceștia observă și că șoferul nu respectă marcajul continuu care desparte cele două sensuri de mers, riscând, în orice moment să se lovească în plin cu un vehicul care circula regulamentar din sens opus.

Finalul filmării îl arată pe șoferul care face abuz de semnal trăgând pe dreapta. Cei care l-au filmat îi explică faptul că virajele nu se semnalizează. Răspunsul acestuia nu se înțelege.

VW Golf îi salvează pe rockeri – Reclama care a făcut Germania să râdă în hohote

Filmarea postată pe Facebook și preluată de autoblog.md a adunat numeroase comentarii amuzante. “A semnalizat cât pentru toți deținătorii de BMW din România!”, “E genul de persoană care bate la ușă și când intră, și când iese din cameră” sau “A pensionat vreo două generații de polițiști până a luat permisul” sunt printre comentariile internauților care s-au distrat pe seama șoferului.

“Vreau să-i rup maneta de semnalizare”, glumește șoferul care îl filmează.

Atentie la curbe…!!!

Atentie la curbe…!!!

Publicată de Ostra,Suceava,Romania pe Miercuri, 1 mai 2019

Adaugati comentariu