Un șofer din Suceava a fost surprins de o cameră video în timp ce executa o manevră periculoasă în apropierea unei treceri de pietoni. Acesta a depășit coloana, încălcând marcajul continuu și a trecut razant pe lângă o femeie care traversa.

Șoferul inconștient a reușit miraculous să evite o tragedie, pe bulevardul Ana Ipătescu din Suceava. A frânat ușor înainte de a o lovi pe femeia care traversa regulamentar.

Imaginile postate de un șofer aflat pe sensul opus de mers redau exact momentul în care cel aflat la volanul unui model Mazda 3 de culoare neagră, cu număr de Suceava, se desprinde din coloana care le acorda prioritate pietonilor, intră pe sensul opus, frânează ușor pentru a nu lovi o femeie care traversa, trece razant pe lângă ea și își vede de drum.

Statistici de groază în ceea ce privește accidentele rutiere în țara noastră!

Poliția Rutieră nu a luat nicio măsură împotriva șoferului grăbit, deși filmarea arată clar numărul de înmatriculare, iar cel aflat la volan poate fi identificat cu ușurință. Oamenii legii așteaptă ca posesorul imaginilor să se prezinte la o secție de poliție pentru a face o plângere, înainte de a demara anchetă. Șoferul riscă suspendarea permisului și o amendă contravențională pentru încălcarea marcajului continuu și pentru neacordarea de prioritate la trecerea de pietoni.