Ce super bolid a primit Lidia Buble de la iubitul ei?

Lidia Buble (3)

De acum, Lidia Buble va putea cânta „Așa sunt eu” de la volanul unei super-mașini. Lidia a primit cel mai tare cadou de ziua ei. Un bolid la care visa de când și-a luat permisul. Artista a postat mai multe fotografii și filmări pe contul său de Instagram, pentru a-și arăta fericirea în mediul online.

Lidia Buble s-a trezit cu un Ford Mustang în curte, cu o fundă roșie pe parbriz, în ziua în care a împlinit 26 de ani. Iubitul ei Răzvan Simion i-a făcut surpriza. Răzvan Simion a ales versiunea de top pentru iubita sa. Cadoul este un Mustang GT cu motor V8, care dezvoltă 450 de cai putere. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu 10 trepte.

Lidia Buble (2)

Test drive Ford Mustang GT – Dresură de cai sălbatici

Interpreta hit-ului „Mi-e bine” a rămas fără reacție: „Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc! Plââââââng!” Prietenii celor doi au filmat exact momentul în care Lidia și-a primit cadoul de zeci de mii de euro.

Care sunt vedetele care conduc cele mai scumpe mașini?

47.150 de euro este prețul de pornire pentru această versiunea primită de Lidia Buble de la realizatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. Numai vopseaua specială mult-strat Ruby Red a mașinii costă 1.300 de euro.

Lidia Buble (1)

Mustang-ul cu motor V8 nu a fost singurul cadou primit de cântăreață de ziua ei. Răzvan Simion i-a adus în dar și o geantă marca Dior, inscripționată cu numele ei!

 

Adaugati comentariu