El este sexy-polițistul care a refuzat mita de la un șofer băut

polițistul

El este sexy-polițistul care a refuzat mită. Un șofer băut i-a oferit tânărului în uniformă o sumă importantă pentru a mușamaliza un dosar penal.

Șoferul băut se răsturnase cu mașina în șant după miezul nopții, la intrarea în localitatea Șeica Mare, județul Sibiu. Etilotestul a arătat o alcoolemie de 1,05 mg/litru de alcool pur în aerul expirat). Probele de sânge au arătat că șoferul avea o concentrație de alcool de peste 2 mg/l.

Ce a făcut MAI după ce tot internetul a râs de o polițistă în vârstă?

Ca să scape de dosar penal întocmit de agentul de poliție din Axente Sever, județul Sibiu, șoferul i-a oferit acestuia 700 de lei. Polițistul alertat Serviciul Județean Anticorupție din Sibiu și a organizat un flagrant la trei zile de la accident.

Polițistul care a refuzat mită (1)

În viteză după vitezomani! Uite ce mașină are Poliția Rutieră

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu anunță într-un comunicat că șoferul i-a oferit “agentului constatator al infracțiunii rutiere suma de 700 de lei cu scopul înlăturării răspunderii penale ce urma a-i fi antrenată în dosarul penal întocmit cu privire la comiterea unei infracțiuni rutiere și urgentării soluționării dosarului.”

Polițistul a predat suma organelor de cercetare penală.

Polițistul care a refuzat mită (2)

Tânărul om al legii este Colin Pavel, în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost încadrat în poliție în urmă cu trei ani. Colin a explicat pe contul său de pe o rețea de socializare de ce a refuzat banii: „Pentru că mă respect, pentru că respect uniforma pe care o port, pentru că prețuiesc onoarea mai mult decât orice sumă de bani!”

Adaugati comentariu