Ce pățești dacă claxonezi fete pe stradă?

Claxon 3

Toți ați făcut-o, trebuie să recunoașteți! Dar numai unii au luat și amendă! Un șofer supărat că a fost sancționat de oamenii legii, pentru că a apăsat claxonul când o fată interesantă traversa prin fața sa, le-a cerut socoteală oamenilor legii.

Convins că nu a greșit cu nimic, șoferul care a vrut să atragă atenția fetei pieton întreabă furios pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne. “Ce lege încalc eu că îmi place o fată?” și “De ce am primit această amendă penibilă?”, întreabă omul.

„Că vă place o fată, nu încălcați nicio lege și este numai problema dumneavoastră. Pe noi nu ne interesează, pe ea nici atât… Și dacă nu interesați pe nimeni, de ce claxonați? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?”, a fost replica usturătoare a Poliției.

Claxon 2

Cei care se ocupă de comunicare l-au sancționat cu încă o remarcă dură pe șoferul care nu înțelea cum s-au prins polițiștii că el fusese cel care claxonase:

“Când cineva claxonează din același motiv ca al dumneavoastră, ne dăm seama după mai multe indicii. Unul ar fi jantele strâmbe. Pe viitor, vă sfătuim să fiți antent la gropi chiar și atunci când mergeți pe jos! Vă reamintim că mijloacele de avertizare sonoră trebuie folosite de la o distanță de cel puțin 25 de metri față de cei cărora li se adresează”.

Codul Rutier prevede sancționarea cu amendă din clasa a II-a de sancțiuni (4 sau 5 puncte-amendă) pentru nerespectarea regulilor de utilizare a mijloacelor de avertizare sonoră, fapt care constituie o contravenție.

De ce zâmbea polițista în ploaie în intersecție?

Și comentariile primite la postare sunt la fel de amuzante ca răspunsul MAI:

“Întreb pentru un prieten: Aveți numărul de telefon al domnișoarei? Nu ăla cu 112. Răspunde altcineva.”

“Real story: cineva a claxonat o tipa ce astepta tramvaiul. Aceasta l-a salutat cu un gest inocent, tipul a vazut, a intors masina, a invitat-o pe tipa la o cafea, iar acum sunt casatoriti si au un copil”, își spune povestea unul care nu a luat amendă.

“La cat se claxoneaza in Romania ai impresia ca toti sunt intr-o stare iminenta de…pericol!”, spune un user supărat pe cei care apasă claxonul cam des.

 

Adaugati comentariu