Vitara se întoarce. Suzuki prezintă versiunea facelift în octombrie

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara a fost surprins în teste. Versiunea facelift își va face debutul la Salonul Auto de la Tokyo, în luna octombrie. Pe pământ european va pune roțile abia în martie 2018, la Geneva.

Spre deosbire de prototipul fotografiat astă iarnă, mașina de acum apare cu stopurile acoperite, ceea ce ar putea indica o nouă configurație a blocurilor de lumini din partea posterioară. Camuflajul ascunde o nouă grilă și o bară redesenată în partea din față, această din urmă prezentând și senzori care indică prezența la bord a unor noi sisteme de siguranță activă.

Suzuki-VitaraFacelift-8

Vitara facelift va aduce modificări și la interior, clienții având posibilitatea de a alege dintre noi linii de echipare și culori. SUV-ul compact de la Suzuki va beneficia, cel mai probabil, și de un sistem multimedia revizuit.

La ora actuală, gama de motorizare include untiățile pe benzină și pe motorină de 1.6 litri, dar și un motor turbo de 1.4 litri Boosterjet, aflat sub capota versiunii S. rămâne de văzut dacă niponii vor interveni asupra gamei și vor include și propulsorul de 1.0 litru Boosterjet. Vitara va fi disponibil, ca și acum, și cu tracțiune integral AllGrip, care oferă patru moduri diferite de rulare: Auto, Sport, Snow și Lock.

Suzuki lucrează acum nu numai la Vitara facelift, ci și la modernizarea lui Jimny. Ambele vor ajunge la Tokyo în octombrie.

Sursă foto: Carscoops.

Adaugati comentariu