Încercuiți diferențele! Porsche Macan facelift este un fel de Panamera

Porsche Macan facelift

Porsche Macan facelift a fost dezvăluit= la Shanghai și va ajunge în Europa în toamnă, când va urca pe scena Salonului Auto de la Paris. Noul Macan vine cu un design exterior modificat și cu un interior cu tehnologii noi, preluate de la Panamera.

Schimbarea majoră operată asupra SUV-ului este apariția unei benzi LED cu aspect tridimensional în partea din spate, în genul celei prezente la Panamera, care unește cele două stopuri cu design nou.

În partea din față, noul Macan primește faruri LED cu design nou ca dotare standard, iar Dynamic Light System Plus este disponibil opțional.

Porsche Macan facelift

Porsche a adăugat în gamă și o serie de culori noi, cum ar fi Miami Blue, Mamba Green Metallic, Dolomite Silver Metallic și Crayon.

Macan facelift a primit și noi sisteme de asistență. Pe listă se regăsește acum Traffic Jam Assist. Cel mai mic dintre SUV-urile Porsche vine acum și cu jante cu design nou de 20 și 21 de inci.

Porsche Macan facelift

Bordul a fost redesenat, iar sistemul multimedia, care primește și comenzi vocale, este redat acum pe un ecran tactil full-HD de 11 inci. Aerisirile centrale sunt acum poziționate sub ecranul din consola centrală. Noul volan GT cu butonul Sport Response este disponibil opțional.

Versiunea entry-level va fi pusă în mișcare de același motor de 2.0 litri turbo cu patru cilindri și circa 250 CP, dar constructorul german va renunța la unitatea V6 de 3.6 litri în favoarea uneia modernizate.

Porsche Macan facelift

Macan S va primi propulsorul V6 de 3.0 litri cu un singur turbo care va dezvolta 354 CP (340 CP înainte) iar Macan Turbo va veni cu un V6 bi-turbo de 2.9 litri și 440 CP (400 CP înainte). Și gama Macan ar putea renunța la versiunile diesel.

Adaugati comentariu