Suzuki SX4 este „Cel mai 4×4 SUV” din România

Suzuki SX4

Suzuki SX4 a fost desemnat „Cel mai 4×4 SUV” din România, preluând ștafeta de la colegul de brand Vitara S. Noul SX4 este mai rafinat și vine cu motoare turbo noi.

Caracteristicile tehnice, dotările multimedia ultra-moderne cu ecran de 7 inci, echiparea de serie generoasă, dar și prețul competitiv al lui SX4 au fost aspectele care au convins juriul.

Suzuki este un constructor cu tradiție atunci când vine vorba de dezvoltarea tehnologiilor 4×4, iar titlul „Cel mai 4×4 SUV” pentru modelul SX4 este cea mai bună confirmare în acest sens. Suntem onorați că, pentru a doua oară consecutiv, un model Suzuki primește această distincție, succesul de anul trecut al modelului Suzuki Vitara S fiind confirmat și de vânzările excelente de până acum”, spune Alin Radu, Director General al Suzuki România.

Suzuki SX este disponibil în trei versiuni de motorizare, două pe benzină (1.0 l Boosterjet, 1.4 l Boosterjet), și una pe motorină (1.6 DDIS). Ca și la Vitara, clienții pot selecta unul dintre cele patru niveluri de echipare: Cool, Passion, Spirit și Luxus. Prețul de pornire este de 14.500 de euro cu TVA inclus.

7 airbag-uri, sistem autonom de asistență la frânare (Radar Brake Support), asistență la pornirea în rampă (Hill Hold Control) sunt doar câteva dintre dotările care îl fac pe SX4 un lider în clasa sa.

Tot ce trebuie să știți despre cel mai 4×4 SUV din România, găsiți aici: Test Suzuki SX4: Filozofie nouă.

Adaugati comentariu