Noul Citroen E-Mehari Ediție Limitată are bord impermeabil

Citroen E-Mehari

Citroen a bătut palma cu celebra casă de modă franceză Courreges pentru încă un model în ediție limitată E-Mehari. Citroen E-Mehari by Courreges va fi produs în doar 61 de untiăți, cu aluzie la anul în care a fost fondată compania de top din industria modei.

Spre deosebire de prima versiune, noul E-Mehari vine cu un exterior vopsit în negru, cu jante din aliaj de 15 inch, cu aripi evazate, praguri și bare robuste și cu o gardă la sol mărită cu 20 de milimetri, care, cel puțin teoretic, îi asigură o personalitate de off-roader.

Citroen E-Mehari

Exteriorul negru contrastează cu interiorul cu tapițerie albă și cu bordul la fel de deschis la culoare. Producătorul auto susține că bordul este complet impermeabil, așa că viitorii proprietari pot intra la spălătorie cu geamurile deschise. Noua versiune E-Mehari vine cu sistem audio Parrot Bluetooth, cu două incinte și un port USB.

Citroen E-Mehari este propulsat de un motor electric care livrează 67 CP și 166 Nm. Viteza maximă este de 110 km/h. mașinuța are nevoie de 7,3 secunde pentru a ajunge de la 0 la 60 km/h. bateria de 30 kWh asigură o autonomie de 195 km în ciclul NEDC.

Citroen E-Mehari by Courreges va ajunge la Frankfurt în septembrie.

Adaugati comentariu