Nissan Qashqai facelift a ajuns în România cu prețuri de la 18.300 de euro

Nissan-Qashqai

Cel mai vândut SUV compact din Europa, Nissan Qashqai, a ajuns acum și în România cu prețuri care pornesc de la 18.300 de euro. 2,3 milioane de unități s-au vândut din momentul lansării pe piață în 2007. Versiunea facelift este disponibilă cu patru versiuni de motorizare, două pe benzină și două pe motorină.

Cu o bară față redesenată, blocuri optice cu o nouă configurație și o gamă nouă de jante, Nissan Qashqai facelift integrează și tehnologia Nissan Intelligent Mobility. SUV-ul compact vine acum și cu două nuanțe în plus: Vivid Blue și maro Chestnut Bronze, iar la interior, beneficiază de un volan nou, materiale, scaune și finisaje noi.

SUV-ul cu motor 1.2 litri turbo sub capotă, cu 115 CP și transmisie manuală cu șase trepte, vine cu un preț de 18.300 de euro. Pentru cei care preferă mai multă putere, Nissan oferă versiunea cu motor pe benzină de 163 CP. Motorul 1.5 dCi de 110 CP și unitatea 1.6 dCi cu 130 CP (cutie manuală sau CVT, cu tracțiune față sau integrală) sunt motoarele care se vor regăsi pe lista celor care preferă propulsia diesel și au prețuri de pornire de la 20.120 de euro.

Nissan Qashqai facelift

Niponii propun acum o linie de echipare în plus, pe lângă deja familiarele Visia, Acenta, N-Connecta și Tekna. Noul vârf de gamă este Tekna+, care beneficiază în plus de sistem audio BOSE cu 8 incinte, scaune premium îmbrăcate în piele Nappa, cu scaunul șoferului cu memorie și reglaj lombar și funcția Nissan Safety Plus.

Și versiunea de bază Visia oferă dotări generoase, printre care lumini de zi cu LED, șase airbag-uri, geamuri electrice față/spate cu deschidere prin implus și o opțiune de setare a direcției pe modurile Normal și Sport.

Cel mai scump Qashqai, cel cu motor 1.6 dCi și 130 CP, cu tracțiune integrală și transmisie manuală, cu linia de echipare Tekna+, ajunge la 33.470 de euro.

Vedeți AICI lista de prețuri!

Adaugati comentariu