Suzuki lansează Vitara Copper Edition în România

Vitara Copper Edition 13

Suzuki Vitara Copper Edition va ajunge în curând pe șoselele din România. Suzuki România lansează o ediție specială exclusivistă a celui mai bine vândut model al producătorului auto japonez în țara noastră.

Vitara Copper Edition pornește de la nivelul de echipare Spirit și va fi ușor de recunoscut în trafic, acesta beneficiind de o serie de elemente personalizante, atât la interior, cât și la exterior. Modelul defilează cu jante din aliaj de 17 inci în nuanța “COPPER”, iar grila frontală cu aspect agresiv este cea disponibilă la Vitara S.

Vitara Copper Edition 2

Mașina primește inserții speciale pe panoul de bord, în consola centrală și în fețele portierelor. Scaunele sunt îmbrăcate în tapițerie mixtă din piele ecologică și piele întoarsă, fiind și acestea personalizate prin prezența inserțiilor “COPPER”.

Suzuki Vitara Copper Edition poate fi comandat în 5 combinații de culori: trei single tone, două two tone, culoarea plafonului și a carcasei oglinzilor venind astfel în culori diferite. Copper Edition vine și cu o nuanță nouă, Sphere Blue Metallic.

Vitara Copper Edition 2

Ediția specială a SUV-ului compact care a primit 5 stele la testele EuroNCAP este disponbil cu motorizare de 1.6 litri pe benzină, atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală ALLGRIP. Sistemul Radar Brake Support, Cruise Control Adaptive, sistem Start&Stop și asistența la coborârea în pantă și la plecarea din rampă sunt doar câteva dintre dotările standard ale modelelor Copper Edition.

Vitara Copper Edition 2WD este disponibil pentru 17.900 de euro (TVA inclus). Modelul cu tracțiune integrală costă 19.550 de euro (TVA inclus).

Adaugati comentariu