Top 5 mașini pentru fete care abia și-au luat permisul

Mașini pentru fete

Nimeni nu se naște învățat. Așa că, după ce ți-au luat permisul, ai nevoie de o mașină cu care chiar să înveți să conduci fără ca instructorul să-ți spună ce să faci la fiecare intersecție sau fiercare parcare. Așadar… top 5 mașini pentru fete care abia și-au luat permisul.

5. smart fortwo

Nu există o mașină mai mică și mai ușor de condus ca smart fortwo. Marele avantaj în orașele ultra-aglomerate este că o poți parca oriunde. Regulamentar, bineînțeles.

smart fortwo cabriolet (7)
Foto: Bogdan Paraschiv

Smart are un look solid, deși proporții de minion simpatic, iar interiorul este unul foarte șic și practic. Exact ce-i trebuie unei începătoare.

4. Kia Rio

Faptul că modelele Kia au 7 ani poate fi un factor important în alegerea unei mașini, la fel cum este informația că producătorul sud-coreean a fost desemnat ani la rând constructorul cu cele mai fiabile mașini.

Kia Rio - 32
Foto: Adrian COBZAȘU

Poate că Rio nu are un look care va întoarce capete pe stradă, dar oferă mai mult spațiu decât pare și este foarte docilă. Iar prețul de pornire sub 10.000 de euro este chiar încurajator pentru tânăra care abia și-a luat permisul.

3. Peugeot 208

Este șic și are o atitudine de pisică blândă care zgârie rău. 208 oferă libertate de personalizare, pentru ca mașina ta să se potrivească stilului tău.

Noul Peugeot 208 (18)

Un mare atu este interiorul, care îți dă impresia că te afli în cockpit-ul unei mașini de curse. Leul francez sună tentant cu un preț de pornire de la 12.618 euro

2. Renault Captur

Este cel mai popular SUV mic din Europa și nu este degeaba. Și Captur oferă multiple posibilități de personalizare, atât la interior, cât și la exterior.

Renault Captur (17)
Foto: Bogdan PARASCHIV

Cu imensiuni compacte, linii rotunjite și un interior care asigură o atmosferă fresh, Captur oferă o poziție înaltă la condus, ceea ce echivalează cu o bună vizibilitate, un amănunt pe care îl va aprecia orice începătoare.

  1. Volkswagen Beetle

Este produs acum în versiune Final Edition, înainte ca producătorul german să scoată la pensie buburuza cu look inconfundabil.

Volkswagen-Beetle-Final-Edition-1

Cu personalitate cum nu au mulți mastodonți din trafic, Beetle, cel mai longeviv model din industria auto, permite comandarea unei cabine asortate cu exteriorul.

Adaugati comentariu