MINI JCW Clubman şi MINI JCW Countryman – Cele mai tari modele MINI construite vreodată

MINI JWC Clubman și MINI JWC Countryman (13)

MINI JCW Clubman și MINI JCW Countryman sunt cele mai puternice modele MINI construite vreodată, în istoria de 60 de ani a casei britanice. Au acum 75 de cai putere și 100 Nm în plus față de generațiile anterioare.

MINI JCW Clubman și MINI JCW Countryman au primit motor TwinPower Turbo de 2.0 litri cu patru cilindri și 306 cai putere și cuplu de 450 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie sport Steptronic nouă. Tracțiunea integrală MINI ALL4 este oferită standard, la fel este și diferențialul blocabil pe puntea din față.

MINI JWC Clubman și MINI JWC Countryman (7)

Test drive MINI Clubman SD – Bine ai venit în club!

Cele două au acum și faruri LED noi cu funcție Matrix pentru faza lungă și stopuri LED cu design Union Jack pentru versiunea Clubman.

Noul MINI John Cooper Works Clubman accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde, în timp ce noul MINI John Cooper Works Countryman are nevoie de 5,1 secunde, fiind mai rapide cu cu 1,4, respectiv 1,5 secunde faţă de modelele anterioare. Viteza celor două este limitată electronic la 250 km/h.

MINI JWC Clubman și MINI JWC Countryman (9)

Test drive MINI Countryman – MAXI personalitate

Un sistem de evacuare nou cu o acustică ce reflectă puterea noilor modele, primește filtru de particule și este în conformitate cu noul standard de poluare Euro 6d-TEMP.

Modelele primesc standard șasiu sport sau opțional, șasiu adaptive, care permite reducerea gărzii la sol cu 10 milimetri. Echiparea John Cooper Works aduce jante de 18 inci, cu design Black Grip Stroke. Pot fi comandate și jante de 19 inci.

MINI JWC Clubman și MINI JWC Countryman (3)

Inginerii de la MINI au operat modificări și asupra sistemului de frânare. Discurile de frână de dimensiuni mari – 360 × 30 milimetri pentru roţile faţă şi 330 x 20 milimetri pentru cele spate asigură frânarea optima. Pe etrierele roșii apare logo-ul John Cooper Works.

Cei aflați la bord sunt răsfățați cu scaune sport John Cooper Works cu tetiere integrate, iar șoferul ține în mâini volanul sport John Cooper Works cu butoane multifuncţionale. Maneta de selecţie John Cooper Works şi tapiţeriei plafonului în nuanţă antracit.

MINI JWC Clubman și MINI JWC Countryman (7)

Standard, MINI JWC Clubman și Coutnryman vin cu faruri LED, acces şi contact fără cheie, moduri de condus MINI şi radio MINI Visual Boost, cu ecran tactil de 6,5 inci. Connected Navigation și Connected Navigation Plus sunt opționale. Acesta din urmă vine cu ecran de 8,8 inci.

 

Adaugati comentariu