V-ați lăsa bunica să conducă un Lamborghini? Mai bine nu! Iată că două octogenare din California au pus mâna pe hypercar-ul de 650 de cai putere. Celor două bunicuțe le-a fost tare greu să priceapă cum trebuie să dea în marșarier și toată ziua au avut o dilemă: unde este portbagajul?

„Tu spune-i Lambo, eu îi spun Ghini.” Așa și-au alintat cele două bunicuțe, Peggy și Audrey, nu nepotul, ci… hypercar-ul. „Toarce ca o pisicuță. Ba mai degrabă ca un leu”, au concluzionat cele două doamne de vârsta a treia.

Bunicuțele au avut probleme din start cu bestia Murcielago. Au fost cât pe ce să trimită mașina de jumătate de milion de euro direct în ușa garajului, pentru că nu și-au dat seama ce trebuie să facă pentru a merge în marșarier. „Mașina asta e mai deșteaptă ca noi!”, s-au amuzat vârstnicele.

Cele două au făcut totul pentru a atrage atenția în trafic, de parcă mașina lor ar fi putut să se strecoare discret pe străzile din Los Angeles. Au claxonat, au făcut cu mâna și chiar au flirtat cu alți șoferi.

O oprire la super market le-a dat însă mari bătăi de cap. Cele două bătrânici cu păr alb, dar suflet adolescentin, s-au întors cu brațele pline de cumpărături, însă nu au reușit să găsească portbagajul. Și să pună produsele alimentare la motor sigur n-ar fi o idee bună!