Moș Crăciun este pregătit pentru noaptea cea mare. Are sania care să-l ajute să facă înconjurul lumii într-o noapte. Și acum are și condiția fizică necesară.

Moș Crăciun a suferit o procedură de… rebranding! Moșul a devenit hipster. După ce și-a dat seama că abia mai poate să urce și să coboare din sania trasă de reni, Moșul cel bătrân a decis să renunțe la laptele și la biscuiții primiți de la copii și și-a făcut abonament la sală. Spiridușii i-au dat lecții de box și l-au cronometrat atunci când a făcut jogging. Nici zăpada, nici gerul nu l-au speriat pe moșul convins să-și facă exercițiile cardio ca să dea jos kilogramele.

Și Merry Christmas l-a ajutat. Și-a schimbat total obieceiurile culinare, oferindu-i mâncare sănătoasă și eliminând dulciurile din planurile ei de sărbători.

Schimbarea de look nu a fost făcută doar prin dietă și fitness. Moșul a mers și la frizer, ca să-și scurteze pletele și barba.

Poate că este greu de crezut, dar și moșul a primit un cadou. Unul super rapid, cu 450 de reni putere, care să-l ajute să facă înconjurul lumii pe 24 spre 25 Decembrie.

De unde știm toate astea? Cum de unde? Din filmul de aproape 4 minute produs de Audi. Vreți să vedeți cum arată acum Moșul cel bun? Aveți două variante: să urmăriți clipul sau să-l așteptați să vină la voi. Deși vă recomandăm să nu vă asumați riscuri. Oricât de mândru este moșul de noua sa imagine, are obiceiul să fie destul de discret.