Bunico, ești bine? O doamnă de vârsta a treia și-a făcut selfie după ce s-a răsturnat cu mașina

accident bunici selfie

De la o vârstă, când îți trece glonțul pe la ureche, te amuză! În Blue Air, California, o octogenară s-a răsturnat cu mașina într-un viraj nu departe de casă. Soțul, aflat în locuință, a venit într-un suflet la locul accidentului.

Dar în loc să încerce să-și salveze soția captivă încă în mașină, domnul de vârsta a treia, Ben Neufeld, a vrut să imortalizeze momentul. A luat poziție lângă Honda răsturnată și a rugat trecătorii să le facă o fotografie. Imaginea care a devenit virală pe internet o arată pe doamna în vârstă la volan, în mașina răsturnată, și pe soțul cu pantalonii ridicați până la brâu și încălțat cu papucii de casă, zâmbind amuzat.

Primul lucru pe care l-a cerut doamna Neufeld celor care au încercat să o salveze a fost să-i dea poșeta, pentru a-și folosi telefonul mobil. Nu voia să-și apeleze rudele sau prietenii să-i anunțe în privința accidentului, ci doar să facă un selfie.

accident bunici selfie

Honda Jazz a celor doi bunici s-a răsturnat într-un viraj atacat în viteză, într-o zonă rezidențială din Bel Air, California. “Din casă, s-a auzit de parcă cineva muta un tomberon”, a povestit soțul. “Am ieșit să văd despre ce este vorba, dar soția mea era calmă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.” Vecinii s-au adunat imediat în jurul mașinii, dar când au văzut că doamna este pusă pe glume, s-au liniștit și au așteptat sosirea echipei de intervenție.

Un vecin a deschis portiera din dreapta și a “pescuit-o” din mașină pe șoferița cu chef de glume. Mașina a fost ulterior repusă pe roți, iar cei doi bătrâni, căsătoriți de 60 de ani, au intrat în casă și au avut, se pare, o seară liniștită.

Vezi aici cât de rebele au fost alte bunicuțe simpatice: S-au săturat de nepoți! Două bunicuțe au plecat la plimbare cu un Lamborghini.

Adaugati comentariu