Fiat 124 Spider și Playboy playmate of the year

2017 Fiat 124 Eugena Washington

Fiat 124 Spider este o mașină sexy, iar asocierea cu un fotomodel (cel puțin) le fel de sexy este pe cât se poate de firească. Și nu orice model, ci Playboy playmate of the year.

Drept urmare, au așteptat momentul oportun și-au atacat direct, fără bâlbe și poticneli. Iată și filmul eveninemtelor: recent, Playboy și-a desemnat playmate-ul anului, un fel de ”Car of the Year” în varianta pentru adulții însetați de…frumos.

2017 Fiat 124 Eugena Washington

Eugena Washington, o domnișoară multilateral dezvoltată (adică și frumoasă, și actriță, și model), a câștigat, pe lângă râvnitul premiu de 100.000 de dolari, și admirația bărbaților (a se citi invidia femeilor) de pretutindeni.

Italienii, pe fază, au plusat cu un premiu alb, mic și foarte cochet: un Fiat 124 Spider numai bun să-i fluture cosițele apetisantei tinere. Dar nu pentru totdeauna, ci doar pentru 2 ani, căci orice campanie are un sfârșit.

Probabil hipnotizați de frumusețea Eugenei, oficialii Fiat-Chrysler au omis să dea chiar și cel mai mic detaliu despre dotările mașinii. O scurtă privire aruncată fotografiilor, însă, ne dezvăluie nivelul de echipare: Lusso, al cărui preț de bază este de 27.500 de dolari.

2017 Fiat 124 Spider interior

Astfel, pielea neagră a tapițeriei se asortează perfect cu elementele black – piano ale cockpitului și cu display-ul touchscreen de 7 inci, oferindu-i  tot luxul pe care și-l poate dori o domnișoară cu aspirații înalte și gusturi fine.

Nici transmisia automată cu 6 trepte n-o va pune în mare dificultate: e suficient să cupleze programul D și să lase cei 160 de cai să-și facă treaba. Ce mai rămâne de făcut? Să ne documentăm în plus, întru aprofundarea informației, căutând-o pe Eugena Washington pe internet. Eu am făcut-o, firește, în interes de servicu. Spor la butonat!

 

Adaugati comentariu