Mașini de fete la Salonul Auto Bucuresti 2016

Nu sunt multe doamnele care trec pragul saloanelor auto de bunăvoie și nesilite de nimeni. Dar dacă se gândesc la o mașină nouă, SAB 2016 poate fi o sursă de inspirție. În standurile de la Romaero, printre cele peste 200 de automobile expuse, sigur se regăsesc și mașini pe placul lor.
Jaguar F-Type convertible Salonul Auto București 2016

Fiat 124 Spider

Un pic în contratimp, făcându-și debutul chiar înainte de sosirea iernii, roadster-ul Fiat 124 Spider vine cu un interior aproape identic cu cel al japonezei Mazda MX-5, cu care împarte platforma, dar cu un motor itlian.

Fiat 124 Spider

Fiat va ajunge în showroom-uri în primele luni ale lui 2017, așa că, doamnelor, dacă vreți o decapotiblă, este momentul potrivit. Până apare lista de prețuri, mai aveți însă, de așteptat.

 

Jaguar F-Type Roadster

O mașină care, cu siguranță, va atrage atenția în trafic exact așa cum o face la standul de la Romaero, este Jaguar F-Type Roadster, care și-a adjudecat deja titlul de “World Car Design of the Year”.

Jaguar F-Type Salonul Auto București 2016

Dedicată doamnelor cu personalitate și curaj la volan, “Pisica” britanică desenată de designer-ul scoțian Ian Callum pornește de la 61.800 de euro. Contra acestei sume, se oferă garantat plăcere de a conduce, spune producătorul auto.

 

Kia Niro

Pentru doamnele ecologiste, vine primul crossover hibrid compact al marcii si unul dintre primele de pe piață. Kia Niro este propulsată de un sistem de propulsie alcătuit dintr-un motor electric și unul pe bezină, care dezvoltă în total 141 CP.

Kia Niro Salonul Auto București 2016

Prezentată anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, Kia Niro va fi disponibilă pe piața din România începând cu anul viitor.

 

Mazda CX-3

Rămânem la capitolul crossover și ne mutăm în standul Mazda, acolo unde așteaptă cuminte CX-3. Compromisul perfect între simț practic și eleganță, CX-3 pare să fie o alegere înțeleaptă pentru o mașină de oraș, dar și de drum lung.

Mazda CX-3 Salonul Auto București 2016

Ajunsă deja pe drumurile din România, Mazda CX-3 are un preț de pornire de la 14.990 de euro, În cea mai scumpă configurație, ajunge la 27.090 de euro.

 

Opel Mokka X (facelift)

Cu o parte frontală complet nouă, dar și cu un X adăugat la titulatura obișnuită, versiunea facelift Opel Mokka primește un interior nou cu o ergonomie mai clară, dar și un motor nou preluat de la Astra, de 1,4 litri cu 152 CP.

Opel Mokka X Salonul Auto București 2016

Mokka X începe de la 15.730 de euro, dar cine vrea tracțiune integrală trebuie să pluseze până la 20.340 de euro. Transmisia automată ridică prețul la 21.970.

Adaugati comentariu