Un Ferrari 458 Spider de peste 200.000 euro, distrus în câteva secunde

Un Ferrari 458 Spider  de peste 200.000 euro a fost distrus în câteva secunde, la cererea Poliției. Se pare că bolidul de lux nu avea asigurare și nici dreptul de a circula pe străzile din Marea Britanie.

Oameni legii bănuaiu că mașina era furată, drept pentru care, printr-un ordin judecătoresc, au putut distruge bolidul. În cateva secunde nu a mai rămas nimic din bolidul de un sfert de milion de euro.

Proprietarul în vârstă de 31 de ani, deși a susținut că a cumpărat Ferrari-ul în mod legal, nu a putut dovedi acest lucru.

 „Nu pot să cred că mi-au distrus mașina. Îmi plac supercarurile și am iubit această mașină. Această mașină a a avut valoare sentimentală pentru mine și pentru familia mea. Poliția nu a avut dreptul să facă ceea ce au făcut, este foarte trist, acești bani ar fi putut ajunge la o cauză bună. Componentele Ferrari merită mai mult decât mașina în sine.”

Bărbatul susține că va merge în instanță pentru a demonstra că i s-a făcut o mare nedreptate.„Plănuiesc să-l iau pe ofițer în instanță pentru distrugerea în mod ilegal a mașinii mele”.

Sursa the Sun

Adaugati comentariu