Și premiul pentru Mașina Anului 2019 în lume merge la…

Jaguar I-Pace Mașina Anului 2019 în Lume

A fost desemnată Mașina Anului 2019 în lume! După succesul european, Jaguar I-Pace își adjudecă și titlul mondial. Premiul le-a fost înmânat reprezentanților casei britanice cu ocazia Salonului Auto de la New York.

Jaguar I-Pace este Mașina Anului 2019 în lume. SUV-ul electric și-a devansat rivalii Audi E-Tron, dezvăluit toamna trecută, și Volvo S60/V60.

Această personaj celebru este unul dintre primii posesori de Jaguar I-Pace din lume?

I-Pace a fost preferatul juriului și la categoriile Car Design of the Year (Designul Anului), unde a trecut de Suzuki Jimny și Volvo XC40, și Green Car of the Year (Mașina Verde a Anului), acolo unde a câștigat cursa cu Audi E-Tron și Hyundai Nexo.

“Este o onoare că Jaguar I-Pace a primit atâtea premii de la jurații prestigioasei competiții World Car”, a fost declarația CEO-ului Jaguar Land Rover, Ralf Speth.

McLaren 720S a întrunit toate condițiile pentru a fi desemnat Performance Car of the Year (Mașina Ultra-Performantă a Anului), în timp ce Audi A7 a fost aleasă Luxury Car of the Year (Mașina de Lux a Anului), în competiția în care s-a duelat cu Seria 8 de la BMW și cu SUV-ul produs de compania de la Ingolstadt, Q8.

Carismaticul Suzuki Jimny, pe care l-ați văzut înfruntând marele G-Class de la Mercedes, este Urban Car of hte Year (Mașina de Oraș a Anului). Pentru titlu, a învins Kia Soul și Hyundai Santro.

Iată lista completă a premianților de la New York:

World Car of the Year: Jaguar I-Pace

World Green Car of the Year: Jaguar I-Pace

World Car Design of the Year: Jaguar I-Pace

World Performance Car of the Year: McLaren 720S

World Luxury Car of the Year: Audi A7

World Urban Car of the Year: Suzuki Jimny

 

Adaugati comentariu