Cristiana Oprea și Diana Hațegan, pe podium la Roma

Cristiana Oprea 3

Cristian Oprea și Diana Hațegan au urcat pe podium la Roma în ceea ce a repezentat prima participare a unui echipaj 100% feminin din România în Campionatul European de Raliuri. Fetele au încheiat Rally di Roma Capitale cu punctaj maxim în ERC Ladies’ Trophy.

Primul echipaj feminin din itoria raliurilor din România care ia startul la o etapă de Campionatul European, Cristiana și Diana au luat startul în prima lor cursă cu o mașină în specificația R2. La bordul unui Peugeot 208 al team-ului H Motorsport, fetele au avut de înfruntat nu numai concurenți din întreaga Europă, ci și probleme tehnice majore. În sesiunea dinaintea cursei, Peugeot-ul lor a rămas fără o roată.

Cristiana Oprea

Ele sunt fetele care alcătuiesc cel mai frumos echipaj

În ciuda evenimentului neașteptat, Cristiana și Diana au încheiat ERC Ladies’ Trophy pe locul 2, dar cu maximum de puncta, pentru că, fiind al 8-lea echipaj în ERC 3, a obținut o clasare mai bună ca aceea a pilotului Emma Falcón de la Rallye Team Spania. Locul 3 i-a revenit lui Catie Munnings  de la Peugeot Rally Academy.

Cristiana Oprea 2

“Nu am cuvinte. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru, este un lucru uriaș!”, a scris Cristiana pe contul său de Instagram.

Trofeul Rally di Roma Capitale a fost ajudecat de perechea Ken Torn / Kauri Pannas din Estonia.

Sursă foto: Instagram Cristiana Oprea

 

Adaugati comentariu