AloTractari.ro? Vom fi acolo in 15 minute!

AloTractari

AloTractari.ro este fara indoiala o companie unica in domeniul in care activeaza, in ideea in care ofera servicii de tractari in toata tara, fiind in continuu expansiune si cautand in mod permanent colaboratori pe tot teritoriul Romaniei – nu orice colaboratori, ci doar pe aceia capabili sa trateze cu seriozitate serviciile de tractari si asistenta rutiera.

Oriunde in tara sunt necesare astfel de servicii – tractari auto in sector 1 sau in celalalte sectoare din Bucuresti, Craiova, Pitesti si in orice alta localitate din tara – AloTractari poate spune prezent! Compania ofera echipe de interventii cu experienta, capabile sa faca fata provocarilor din domeniu, interventii rapide si accesibile din punct de vedere al preturilor, seriozitate si profesionalism.

Pentru a fi mai aproape de clientii sai, AloTractari ofera un numar de telefon unic pentru toate regiunile din tara. La dispecerat raspunde personal care poate sa faca legatura cu masini de interventie aflate cel mai aproape de locurile in care sunt solicitate serviciile – poate fi vorba despre tractari auto Bucuresti sau oriunde alta localitate din tara.

Situatii in care clientul spune “Alo, Tractari?” Si primeste ca raspuns “Imediat!”
Beneficiile achizitionarii unui autovehicul sunt numeroase, insa pot interveni si evenimente neplacute sau chiar grave in care este necesar sa intervina personal capabil sa le rezolve in totalitate sau cel putin partial. Alo Tractari poate interveni in situatii precum urmatoarele:

  • Masina se poate opri in trafic din cauza unor probleme electrice sau de natura mecanica: Fara a “anunta” in prealabil, un autovehicul se poate opri si sa nu mai porneasca sau poate sa nu mai functioneze in parametri normali, fiind un pericol iminent sa se opreasca brusc sau sa scape de sub controlul soferului. Intr-o astfel de situatie Alo Tractari poate fi solutia. O masina de interventie poate sa tracteze masina pana la cel mai apropiat service sau la locul solicitat de sofer.
  • Masina a fost grav avariata intr-un accident. Nimic mai grav in trafic decat un accident! Este evident ca masina avariata va trebui sa fie transportata de catre profesionisti si nu de catre amatori, la cel mai apropiat service.
  • Programul Rabla. In cele mai multe situatii in cadrul programului sunt oferite in schimbul acelui voucher masini care nu mai au dreptul de a circula pe drumuri publice. Din nou, AloTractari poate fi solutia.

 

Avantaje incontestabile ale colaborarii cu AloTractari

  • Compania dispune de echipament performant, masini care pot tracta autovehicule indiferent de gabaritul pe care il au. Ofera servici 24 de ore, 7 zile pe saptamana, si acoperire nationala;
  • Personalul companiei are experienta necesara sa intervina chiar si in situatii mai complicate. Sunt situatii in care prin serviciile de asistenta rutiera se rezolva pe loc problema.
  • Activitatea AloTractari se desfasoara absolut legal, in baza unui contract de servicii;
  • Preturile sunt corect exprimate si accesibile tuturor celor care intampina probleme in trafic si au nevoie de tractari si/sau asistenta rutiera;

Partener serios pentru toti clientii sai, AloTractari.ro continua sa urce in topul celor mai buni profesionisti din domeniul auto, oferind servicii premium, atentie catre detalii si toate celelalte ingrediente care pot face diferenta pe piata de profil!

Adaugati comentariu