Ce trebuie știi să înainte de a merge la un service auto

Înainte de a merge cu mașina la un service auto, trebuie să verifici atent câteva aspecte. Caută un service care respectă clientul, funcționează legal și oferă garanții. Iată câteva recomandări

  1. Verifică dacă service-ul funcționează legal și este autorizat de RAR pentru această activitate. Înainte de toate, caută seriozitate și implicare.
  2. Cere informații despre service, citește testimoniale, cere părerea specialiștilor.
  3. Informează-te asupra prețurilor. Ar trebui să fie afișată lista serviciilor prestate şi a tarifelor aferente practicate.
  4. Curață mașina atât interior, cât și exterior înainte de a o lăsa la service. Acest lucru va ușura munca mecanicilor.
  5. Inspectează service-ul. Un loc organizat atât pe afară, cât și la interior înseamnă seriozitate și eficiență, grijă pentru detalii, muncă organizată.
  6. Cere transparență. Angajații service-ului sunt obligați să-ți răspundă la întrebări. Cere informații, iar dacă ai nelămuriri, încearcă să cauți răspunsuri. Mecanicul auto care a lucrat la maşină trebuie să-ți prezinte piesele defecte sau uzate pe care le-a înlocuit şi să-ți explice ce anume s-a defectat la ele.
  7. Este important să se respecte programările. Un service auto care își respectă clienții, respectă termenele și programările.
  8. Cere factură. În cazul în care doreşti să beneficiezi de garanţia produselor înlocuite sau chiar a manoperei, factura este obligatorie. Cu ea dovedeşti că ai fost client al service-ului auto respectiv.

Adaugati comentariu