Ea e femeia care a încercat să pună benzină într-o Tesla

Tesla la benzinărie

A ajuns la benzinărie. A oprit motorul. A căutat capacul rezervorului. A pus mâna pe telefon și a sunat un prieten. Tot nu a găsit soluția. Un alt șofer a salvat-o de la rușine: mașina pe care încerca să o alimenteze cu benzină era electrică.

Nu, nu este banc. O doamnă cu o Tesla Model S a încercat să-și alimenteze limuzina cu emisii zero, cu benzină. Un șofer a filmat totul din spate, dar nu a intervenit, lăsând-o să se facă de râs până la capăt.

Femeia a găsit, credea ea, capacul rezervorului. Ba chiar a scos cartea de credit să plătească. Dar când a încercat să introducă pompa, ce surpriză! Nu se potrivea cu mufa de încărcare cu energie electrică. Șoferița blondă a continuat să caute pe unde ar putea umple un rezervor de combustibil pe care mașina ei nici nu-l are. Adeschis cu naivitate și portbagajul, dar nu a găsit soluția nici acolo.

Citește și:

Accident cu cine nu trebuia. Tesla Model S lovește o mașină de poliție în timp ce rulează pe Autopilot

Doamna confuză a pus mâna pe telefon și a sunat un prieten, dar nici conversația nu a lămurit-o. Cei din jur s-au amuzat privind-o. Unul dintre ei a intervenit după minute bune de distracție, spunându-i că mașina ei are nevoie de curent, nu de combustibil. Șoferița s-a amuzat, a urcat la volan și a plecat – sperăm – către o stație de încărcare electrică. Și sperăm că acolo se va descurca mai bine!

Adaugati comentariu