Doamna-șofer este o rusoaică suspectată de spionaj

Oksana 2 spionaj

Faceți cunoștință cu Oksana Stenyushyna. Vine din Rusia și este șofer profesionist. Poate multor femei le e teamă să urce la volan și să transporte persoane necunoscute. Dar nu ei. Are la activ câteva cursuri de auto-apărare, iar mulți spun despre ea că ar lucra în Serviciile Secrete de la Moscova. “E doar un zvon”, se amuză Oksana, care a și pus bazele propriei afaceri în domeniu.

Acum doi ani, Oksanei i-a venit o idee. Să devină șofer profesionist. Așa că a dat toate examenele necesare, și-a luat licența, și-a cumpărat o mașină și a început să transporte clienți. Povestea ei pare un scenariu de film cu spion ruși. Dar Oksana spune că totul este cât se poate de transparent.

“Cei mai mulți clienți sunt surprinși și impresionați să vadă că la volan se află o femeie. Mă întreabă mereu de ce am ales să fac asta și așa avem un subiect de conversație”, se amuză Oksana, care, prin atitudinea ei deschisă, câștigă cu ușurință încrederea celor care iau loc pe bancheta din spate a limuzinei.

Îi pasă de cum arată, chiar dacă rareori coboară de la volan? “Îmi aleg mereu ținutele potrivite. Îmi bat capul mult în privința hainelor pe care le îmbrac. Trebuie să fie feminine într-o manieră sobră”, explică doamna-șofer, pentru care cele mai importante lucruri sunt „eleganța, încrederea și profesionalismul”.

Și ca orice femeie, pune look-ul, siguranța și confortul mașinii pe care o conduce pe primul plan. Așa a ajuns Mercedes-Benz S-Class în topul preferințelor ei.

Oksana știe că este printre puținele femei din domeniu, dar vrea să revoluționeze industria. Și caută șoferi pentru compania sa. O condiție sine qua non? Să fie femei!

Adaugati comentariu