Tu ce tip de șofer ești?

Goodyear a identificat 7 tipuri de șoferi în urma unui studiu la nivel european, prin care au analizat comportamentul șoferilor din trafic.

Așadar, conform studiului avem de-a face cu 7 tipuri de personalități în trafic.

  1. Profesorul – șoferul care simte nevoia de a le arăta celorlați că au greșit. De asemenea, acesta se așteaptă la recunoaștere din partea lor.
  2. Domnul Știe Tot – tipul de șofer care are impresia că este înconjurat numai de incompetenți, iar el este singurul care conduce și se poartă impecabil.
  3. Competitorul – acest tip de șofer nu se lasă depășit, iar dacă acest lucru se întâmplă, se enervează destul de ușor. De asemenea, ia orice încercare a altui șofer de a depăși, ca pe o insultă.
  4. Pedepsitorul – tipul de șofer agresiv, care încearcă să-și facă dreptate singur, în cazul în care alt șofer  a greșit.
  5. Filosoful – ei bine, acest tip de șofer este liniștit și tolerant. Acceptă faptul că în trafic nu este totul perfect și încearcă să găsească argumente pentru tot și toate.
  6. Ezitantul – tip de șofer care știe să iasă din situații tensionate într-un mod pașnic, fără să le forțeze.
  7. Introvertitul – șoferul care nu se implică prea mult în socializarea cu ceilalți. Este solitar, evită comunicarea, izolându-se într-un mediu al său.

Tu ce tip de șofer ești?

Sursă: Autoguide.com

Adaugati comentariu