Oare ce vrea să facă? Să parcheze? Să treacă pe lângă autobuz? Să se lase de șofat? Un șofer de Tesla a intrat într-o mare încurcătură pe un pod aflat la est de Hong Kong, pentru că nu a reușit să-și manevreze mașina și a adunat în spatele său, dar și pe sensul opus, ditamai coloana.

E clar că șoferul ăsta are nevoie de o mașină care să facă totul pentru el. Dar mai are de așteptat până atunci. Și s-ar putea ca acel moment să-l găsească tot încercând să treacă pe lângă un autobuz supraetajat pe un pod din Hong Kong.

Pentru că nu poate aprecia corect lățimea mașinii sale, Tesla Model X, acest șofer nu nimerește spațiul liber dintre autobuz și parapet. Pare imposibil pentru el să strecoare pe acolo monstrul cu o lățime de 2 metri și 27 de centimetri. Șoferul a executat o grămadă de manevre confuze și inutile, făcându-i pe cei din spate și din față să se frece la ochi.

“Ar trebui să ți se ia permisul și mașina”, i-au strigat cei care au privit toate manevrele. “Să vină Elon Musk să ți-o confiște”, a fost sugestia celor care au urmărit imaginile și furioși, și amuzați de situație.

În cele din urmă, șoferul, cu ajutorul altor doi participanți la trafic, a reușit să se încadreze pe traiectoria corectă. Tesla Model X este un crossover prevăzut cu o serie amplă de senzori și camere, care ar fi putut oferi asistența necesară pentru executarea acestei manevre și ar fi putut să-l scutească pe șofer de momentul penibil. Dar se pare că acesta încă nu știe nimic despre mașina pe care o conduce.