Mașini pe care bărbații nu ar trebui să le conducă niciodată

Există mașini pe care bărbații nu ar trebui să le conducă niciodată. Mai ales dacă au abțibilduri cu flori pe caroserie sau gene din plastic montate deasupra farurilor. Dacă o doamnă consideră mașina “drăguță”, lucrurile sunt atunci clare: un bărbat ar trebui să o evite. Pe mașină, nu pe doamnă!

Volkswagen Beetle

mașini-interzise-bărbaților-1

Da, e drăguț. Și micuț. Și toate diminutivele la care vă puteți gândi. Tocmai de aceea “broscuța” de la Volkswagen, venită pe lume în 1938, ar trebui să fie rezervată exclusiv fetelor. Primul Beetle produs la finele anilor ’30 costa mai puțin decât o motocicletă: 900  de mărci (400 de dolari). Acum simpaticul Beetle s-a transformat în model de lifestyle, cu personalitate care le atrage în mod irezistibil pe reprezentanele sexului frumos.

Smart fortwo cabriolet

smart fortwo cabriolet (7)
Foto: Bogdan Paraschiv

Cel mai mic model cabriolet din lume? Da, e un record. Dar sigur un bărbat vrea să-l dețină? Sau să-l conducă? Piticul decapotabil este asul din mâneca brand-ului smart, aliatul perfect în zilele toride de vară petrecute în oraș. Smart are nevoie de numai 6,95 metri ca să întoarcă și încap două smart-uri pe locul de parcare al unei limuzine S-Class.

Fiat 500

mașini-interzise-bărbaților-3

Orașele europene cu străduțe înguste sunt pline de Fiat 500. Evident, piticul cu tracțiune față, motor montat transversal, 2 uși și 4 locuri s-a născut în Italia și acasă se simte cel mai bine. O zi sub soarele mediteranean la volanul lui 500, în compania celor mai buni prieteni sună bine. Doar că la volan, nu ar trebui să se regăsească niciodată un prieten, ci o prietenă.

Range Rover Evoque decapotabil

mașini-interzise-bărbaților-4

Range Rover sună masculin. Garda la sol înaltă și chiar proporțiile SUV-ului compact o confirmă. Dar primul SUV decapotabil premium din istorie nu este deloc masculin. Evoque cabriolet vine cu motorizările preluate de la SUV-ul cu acoperiș fix, cu un plafon textil și este – așa cum englezilor le place să se laude – o decapotabilă pentru toate anotimpurile.

Adaugati comentariu