Sunt mașini pentru bărbați, dar femeile le adoră

S-au dus vremurile în care fetele preferau mașini de fete. Volkswagen Beetle, Mini Cooper și smart sunt perfecte pentru oraș, dar metropolele noastre s-au umplut de adevărați monștri pe roți. Dacă au ajuns să poarte cravată la ținute business, cămăși bărbătești și chiar blugi boyfriend, de ce să nu le conducă și mașinile bărbaților?
Ford Mustang mașini pentru bărbați

Mașinile mari, robuste, cu înfățișare agresivă alcătuiau un teritoriu rezervat exclusiv bărbaților. Lucrurile stau altfel de la o vreme, pentru că doamnele nu mai vor mașini drăguțe, cu flori lipite pe portiere sau gene montate deasupra farurilor. Fetele au trecut la mașini serioase!

Mercedes-Benz G-Class

Ce doamnă ar vrea un vehicul care a venit pe lume în scopuri militare și abia dacă și-a schimbat înfățișarea din 1979 încoace? Și totuși, la Hollywood e bătaie pe el. Nu o să-l vedeți pe Brad Pitt într-un G, dar fosta soție Angelina îl adoră. Pe SUV, nu pe Brad.

Mercedes-Benz G-Class mașini pentru bărbați

Actrița Diane Keaton și vedeta de reality show Kim Kardashian au și ele câte unul. E mare, e pătrățos și ultra sobru. Dar are un farmec aparte, care le atrage pe femei ca un magnet, are imaginea lui de bodyguard versat.

 

Ford Mustang

Calul sălbatic de la Ford a fost îmblânzit de ele, doamnele care își dau iubiții jos de la volan ca să conducă Mustang-ul cu motor V8 de 5 litri. Cele mai rămâne domnilor? Totuși modul Track, cu dezactivarea ESP-ului, este exclusiv masculin.

Ford Mustang 2 mașini pentru bărbați

Capota alungită și robustă, atitudinea fioroasă și evident, mârâitul motorului au devenit, de-a lungul timpului, irezistibile pentru fete.

 

Bugatti Veyron

Un W16 de 8,0 litri, peste 1000 CP și o accelerație care schimbă total trăsăturile faciale până la viteza maximă limitată electronic la 420 km/h, pentru ca anvelopele să nu se dezintegreze, pur și simplu.

Bugatti Veyron mașini pentru bărbați

Nici nu ai nevoie să numeri până la 3 ca să ajungi la 100 km/h odată ce ai apăsat pedala. Și totuși cele atrage pe femei la acest bolid? Tocmai imaginea de criminal cu față de copil reprezintă tentația supremă.

 

Dodge Charger

Este unul dintre cele mai masculine vehicule contruite vreodată. Motorizarea de top, o unitate V8 de 6,2 litri cu 707 CP îl transformă într-un balaur care înghite foc și scuipă fum pe șosea.

Dodge Charger mașini pentru bărbați

Aproape un anonim în Europa, Dodge Charger le-a sedus și nu le-a abandonat pe americance cu o grilă imensă, cu liniile lui robuste, dar și cu o cabină de lux pentru versiunea de top. Un muscle car de tradiție, care se ia la trântă cu Ford Mustang și Chevrolet Camaro, toate trei preferate de femei.

 

Hummer H1

Atât de nepotrivit pentru doamne, dar știm cu toții: contrastele se atrag. Intimidant și inconfundabil, Hummer H1 a părăsit frontul pentru a face legea în off-road. Arnold Schwartzeneger și-a cumpărat… câteva. Mai precis 5: câte o motorizare diferită pentru fiecare zi lucrătoare a săptămânii?

Hummer H1 mașini pentru bărbați

Versiunea Alpha 1 din 2006 a fost cea care le-a cucerit pe doamnele care s-au grăbit să plătească 151.000 de dolari pe această veritabilă bază militară pe roți. Interiorul monstrului se ridică acum la nivelul celui asigurat de limuzine. Perfect și pentru dus copiii la școală, nu-i așa?

Adaugati comentariu