O chinezoaică a făcut praf un Ferrari 458 Italia, închiriat cu numai câteva minute în urmă. Era prima experiență pentru ea la volanul unui supercar.

Accidentul a avut loc în centrul orașului Wenling din provincia chineză Zheijing și a fost surprins în totalitate de camerele de supraveghere. Imaginile arată cum șoferița pierde controlul, mașina derapează pe carosabilul ud, rupe parapetul care separă sensurile de mers și intră în plin în portierele unui BMW X3, care circula regulamentar, din sens opus. Acesta ricoșează într-un Nissan și îl forțează pe șofer să intre și el  în parapet.

Culmea ironiei, cu doar câteva secunde înainte de accident, în timp ce aștepta culoarea verde a semaforului, șoferița s-a înregistrat spunând: „Prima dată la volanul unui Ferrari. Este, cu adevărat, cel mai uluitor sentiment!”

Uluitoare este și suma pe care firma de închiriere o va plăti pentru a repara mașina. Ferrari-ul a suferit avarii serioase în partea frontală, puntea față este ruptă, iar capota a fost făcută acordeon. Din fericire, femeia de la volan nu a pățit nimic, iar mașina este asigurată.

Se pare că șoferița dezactivase controlul tracțiunii cu puțin înainte de a pierde controlul mașinii cu motor V8 și 570 de cai putere. 458 Italia ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde. Șoferiței i-a luat doar un pic mai mult pentru a ajunge în parapetul de pe marginea drumului.