Justin Bieber tocmai și-a primit noua mașină. Un Lamborghini Aventador S. Artistul american îi va găsi un loc în garajul său, acolo unde se află deja un Ferrari 458 Italia, un Audi R8 și un Porsche 911 Turbo.

Justin Bieber deținea și un Aventador, dar și-a dorit și versiunea S. Se pare că hypercarul i-a fost recomandat de amicul său cvadruplu campion mondial în Formula 1, Lewis Hamilton de la Mercedes-AMG PETRONAS Motorsport.

Aventador S este pus în mișcare de un motor V12 de 6,5 litri, care dezvoltă 730 de cai putere și un cuplu de 690 Nm. Față de versiunea standard, modelul S a primit o transmisie revizuită, direcție integrală și o serie de elemente exterioare care o fac să arate și mai agresiv. La bord, Justin Bieber se poate bucura de un sistem multimedia modernizat. Și având în vedere că a plătit aproape jumătate de milion de euro pe mașină, ar face bine să se bucure.

Canadianului i s-a livrat mașina în fața unui hotel din Laguna Beach, California. Bolidul a fost dat jos cu grijă de pe remorca pe care a fost adus. Starul în vârstă de 24 de ani s-a bucurat ca un copil când a văzut mașina roșie și a fotografiat-o. Pozele și o scurtă filmare au ajuns ulterior pe conturile sale de pe rețelele de socializare, însoțite de descrierea “My baby girl” (“Iubita mea”). Câțiva admiratori l-a recunoscut și s-au apropiat pentru a-l vedea pe interpretul hit-ului “Love Yourself”. Bieber a plecat la plimbare cu noua achiziție imediat după ce i-a fost livrată.