O rusoaică și-a comandat un Lamborghini Huracan cu 1,3 milioane de cristale Swarovski

Lamborghini Huracan Swarovski (5)

Există ceva la Londra care strălucește mai tare ca decorațiunile de Crăciun. Pentru fata asta, Lamborghini Huracan este o mașină anostă. Așa că a găsit o modalitate de a o face de-a dreptul spectaculoasă. Bolidul cu motor V10 și 610 cai putere a fost îmbrăcat în cristale Swarovski.

1 300 000 de cristale, toate roșii, au fost necesare pentru a acoperi aproape întreaga caroserie a supercarului italian, comandat și sosit anul trecut de la Sant’Agata Bolognese. Doar acoperișul și montanții față au scăpat tratamentului strălucitor.

Lamborghini Huracan Swarovski (4)

Mașina cu tracțiune integrală, care accelera de la 0 la 100 km în doar 3,2 secunde, s-ar putea să aibă acum nevoie de mai mult timp, pentru că bijuteriile îi suplimentează greutatea. Dar până la urmă, unde să alerge prin traficul ultra-aglomerat al metropolei britanice?

Schimbarea la față a mașinii a fost ideea unei rusoaice, Daria Radionova, în vârstă de 23 de ani, care se săturase de bolidul roșu. Mutată la Londra de câțiva ani, Daria a simțit că nu atrage destule priviri la volanul unui Lamborghini… oarecare. Așa că, la 3 ani după ce și-a îmbrăcat Mercedes-ul CLS 350 în cristale roz și albe, a trecut la treabă și cu Huracan-ul. Mașina de atunci a ajuns pe eBay, a fost vândută pentru aproximativ 200.000 de euro, iar suma întreagă a fost donată în scopuri caritabile. Un milion de cristale fuseseră montate pe coupe-ul în patru uși de la Mercedes.

Lamborghini Huracan Swarovski (3)

“Nu este autocolant. Cristalele au fost aplicate manual, unul câte unul”, a povestit Daria pe Instagram, convinsă că a trecut moda autocolantelor. Asta înseamnă că aceia care s-au înhămat la munca titanică de a lipi cristale pe Lamborghini, specialiștii companiei londoneze Vinceri, au avut nevoie de cel puțin o lună de zile pentru a finaliza proiectul.

O singură dilemă avem: cum se spală mașina asta?

Adaugati comentariu