Dramă în lumea sportului. Un fotbalist celebru a murit într-un accident rutier

Jose Antonio Reyes accident (1)

Un fotbalist celebru și-a pierdut viața într-un accident de circulație. Jose Antonio Reyes a fost implicat într-un incident grav pe o autostradă din Spania, în apropiere de orașul său natal, Utrera. Mașina pe care o conducea s-a lovit de parapeți, s-a răsturnat și a luat foc.

Vestea tragică a fost dată chiar de Sevilla, clubul la care a debutat în fotbalul mare, la numai 16 ani. Foștii colegi de la Arsenal și Real Madrid, cei de la Extremadura, club la care activa, dar și antrenorii săi, printre care Arsene Wenger, sunt șocați și transmit condoleanțe familiei fotbalistului.

Jose Antonio Reyes accident (3)
Sursă: El Espanyol

Presa spaniolă relatează că Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 de ani, rula cu o viteză de peste 200 km/h pe autostradă, la volanul unui Mercedes-Benz S 550, tunat de Brabus. La bord se aflau și doi veri de-ai săi. Unul dintre ei a murit, iar celălalt se află la un spital din Sevilla, în stare extrem de gravă, cu arsuri pe o suprafață de 60% din corp.

Reyes avea 22 de selecții pentru naționala Spaniei, luase titlul în Premier League cu “tunarii” și avea în palmares și un titlu cu Real Madrid. În tricoul Sevillei și al lui Atletico Madrid, câștigase de cinci ori Europa League, dar și o Supercupă a Europei cu Benfica.

Citește și:

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident

Adaugati comentariu