Venus Williams, implicată într-un accident rutier soldat cu un deces

Venus Williams

Venus Williams a fost implicată într-un accident rutier soldat cu un deces. Conform primelor investigații, fostul număr 1 WTA nu a acordat prioritate și a lovit o mașină în care se afla un cuplu de vârsta a treia. Avocatul jucătoarei de tenis susține contrariul.

Cei doi pasageri au fost duși de urgență la spital, dar bărbatul în vârstă de 78 de ani a decedat două săptămâni mai târziu. Incidentul rutier a avut loc pe 9  iunie în Florida.

Primele cercetări dovedesc că accidentul a avut loc din vina lui Venus, care a intrat în plin în mașina celor doi vârstnici, într-o intersecție din Palm Beach Gardens, Florida, deși semaforul arăta culoarea roșie. Conform martorilor, jucătoarea de tenis rula cu viteză foarte mare.

Avocatul lui Venus susține însă, că jucătoarea de tenis a intrat în intersecție la culoarea verde a semaforului și că rula cu o viteză de numai 8 km/h atunci când mașina celor doi bătrâni s-a izbit de vehiculul condus de ea. Sportiva nu consumase alcool. Jerome Barson, aflat pasager în mașina condusă de soția lui, a decedat după ce a suferit răni grave, printre care o fractură de coloană vertebrală și o hemoragie internă.

Venus are antecendente. În 2013 a fost surprinsă de polițiști în timp ce conducea, deși avea permisul suspendat pentru că nu plătise la timp amenzile de circulație.

Cap de serie numărul 10 la Wimbledon, turneul pe iarbă care debutează săptămâna viitoare, Venus Williams are la activ 7 titluri de Grand Slam la simplu și 14 la dublu.

Adaugati comentariu